Setvospremači

A kakav je ferocoop? Mislim na ove vece, preko 6m. Consum je oko 9000e za 6.5m, a fop je 10900 za 6.1m.

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Da znaš da si mi pao na pamet kad sam video da kolega traži spremač. Našao sam tvoj oglas i hteo da prosledim link međutim tvoj je 6+ metara. Cena je sasvim korektna, al kad malo ko kupuje spremač.

Ja imam 2.90 iz vojke već 7 // 8 god i nista mu ne fali osim što mije malo mali trazio tu oko 4 .o al nemogu nać dami odgovara...nisam pametan kad citam jedni hvale ove drugi one...al zar ovi svi domaći spremači nisu od slicnog materijala? Po meni sve je to u istom kvalitetu sto se tiče gvožđa. Jedino je stvar zavrsne obrade tu nije isti kvalitet

Poslednja izmena:
Nisam pitao za drljace, ni za spremace nisam zvao sve. Od ponedeljka da zovem ferocoop pa cu da vidim sta mi je ciniti. Uzeo bih sa tockovima, a to mislim da imaju samo ferocoop i fop?

Nema sa kojim nisam već radio,sve je to isto,a razlika u ceni ogromna.Ako znaš paziti na mašinu trajaće dugo,ako u transportu i u radu krljaš naravno da će negde pući.

Nisam pitao za drljace, ni za spremace nisam zvao sve. Od ponedeljka da zovem ferocoop pa cu da vidim sta mi je ciniti. Uzeo bih sa tockovima, a to mislim da imaju samo ferocoop i fop?

Kad sam jurio sve redom jedino što sam naleteo sa točkovima, a da je onako masivno i dobro urađeno je AgroFour Futog.
Vidi i kod njih jer ja lično nemam iskustva osim što sam slušao, a ovde kod nas ko ima tanjirače i drljače hvale ih.
Ono što znam je da su bili baš povoljni u odnosu na ostale

Kod nas u selu bio jedan setvospremac iz vojke...sav se izvio.i drljace su im lose..pogotovo rotori.i covek od koga smo kombajn kupili nema reci hvale za njih.cena=kvalitet,tu nema mnogo filozofije.sem za hudjika,kvalitet ima,ali cena...uh.

Nazad
Vrh