Setvospremači

Ma, ne bi me čudilo... Zbunjeni ko dva ludaka u buretu!
Kada sam im rekao da na tanjirači treba rešiti nosače baterija, da to jednostavno nije dobro rešenje, guši se.... Ne može, kažu. Probali smo svašta i sve se iskrivi. Moraju biti ovakvi kakvi su.
Mislim se, jbt, pa pogledajte strane tanjirače, pogledajte i drugu domaću malu privredu kako oni rade, menjajte nešto ako vidite da ne valja. Neće, stoli ih bojko. E, zato sam kupio jedan nosač, prepravili ga po naški i vrlo verovatno da ćemo sve nosače tako prepraviti.

Rešeno je na kraju sam matorog naterao da sedne u kola i ode i premeri sve pre nego odemo po njega 😂
Klinovi su kategorije 3, a kuke kod mene kategorije 2. Treba čovek do večeras da mi sredi uzeo sam kugle kat 2 pa da mi razbuše rupu na kat 3 i rešeno

Bok, koliko je potrebno konja za jednu malu S oprugu kao što imaju germinatori ? Znam da je za veliku S od 2.2 do 2.5ks po oprugi

Hteo bih da zamenim koplja na spremaču i da stavim pašije šape. Čije mi preporučujete? Huđik, Plamen.... Navarene, obične....
Čantavirskog kovača nisu dobre jer se ne mogu dovoljno zategnuti na eSu pa se popuste, zavrnu na jednu stranu pa se nepravilno troše. Takvu sam informaciju dobio.

Bok, koliko je potrebno konja za jednu malu S oprugu kao što imaju germinatori ? Znam da je za veliku S od 2.2 do 2.5ks po oprugi
U principu puno zavisi od zemljista, dubine rada...
Te male racunaj da idu 2x gusce, to jest uglavnom na 5 cm. Za 5 m germinator treba bar 180 ks za pristojan rad, al oped kazem zavisi od mnogo cega. Siguran sam da ce biti onih koji ce tvrditi da je 180 ks previse, a bice i onih koji ce reci da je premalo.

Drugari, trenutno trazim spremac 4,5m, zanima me dali je bolje uzeti polovan satex, ferocop, itd, ili za iste pare uzeti novi agroart iz Vojke. Trenutno imam agromerkur 2,9m i prezadovoljan sam.

Montoja, daj malo opsirnije. Novi agromerkur 4,5m 5600e, a ovaj Vojka moze i bez pdv 3200e.

Pa jednostavno po meni loše... pre neki dan sam prodao setvospremac od 4.6m za 1700e koji je star 40god i sluzice jos toliko...
Bolje nadji dobar kvalitetan polovan nego te vašarske proizvode

Nazad
Vrh