Setvospremači

Zavisi od vozaca kako ce menjac sluziti. Bitno je da se koristi adekvatna brzina spram velicine masine.

Послато са SM-A025G помоћу Тапатока

Imao sam torpeda 75 Adriatic i nisam imao problema sa menjačem i iskakanjem iz brzina, brat ima 75 special i dešava se da iskoči iz brzine. Sad dal zavisi koliko je radio i koga je i kako terao.

Šta je po vama najbolje uzeti novo. Od nekih 2.5-8 (radni zahvat) sa dva reda rotora? I koje su cene uopšte?

Jedna mana tih spremaca je sto moraju da se oslanjaju na traktor (nemaju točkove) u radu sto dodatno pritiska traktor. Koje su ti dimenzije guma? Prednji teg skini,ne bi trebalo da ti pravi problem u transportu bez njega.

Послато са SM-G950F помоћу Тапатока

Jedna mana tih spremaca je sto moraju da se oslanjaju na traktor (nemaju točkove) u radu sto dodatno pritiska traktor. Koje su ti dimenzije guma? Prednji teg skini,ne bi trebalo da ti pravi problem u transportu bez njega.

Послато са SM-G950F помоћу Тапатока
Gume su 580/70 R38, 480/70 R28. Mislim da mu u transportu ne bi bio problem da ga nosi bez tega, videćemo sledeći put.

Pozdrav kolege
Voleo bih da čujem vaša mišljenja o ovom setvospremaču!
Ako ga neko ima i kako vam izgleda.
Jedino što je izvesno, moraju mu se dodati točkovi. A valjak mi je začuđujući za ovu mašinu.
FB-IMG-1714511403570.jpg

Poslednja izmena:
Ima li neko Consumov od 5m. Treba sutra da odem po spremač do Ćorića ovi nešto lupaju ne znaju prečnik klina pa ne znam koje kugle pašu. Interesuje me ako neko ima samo koji je prečićnik klinova za poluge

A poneću klinove od tupanjčeve poluteške.
Dobio sam kugle uz traktor fabričke samo za klin 28mm i kod mene je kat 2 na kinezu.
Paše mi na polutešku nrma veze ako su manjeg prečnika klinovi nego na spremaču. Za prevoz 15km od Bašaida do kuće će izdržati

Nazad
Vrh