pocerina
Član
Zavisi od vozaca kako ce menjac sluziti. Bitno je da se koristi adekvatna brzina spram velicine masine.
Послато са SM-A025G помоћу Тапатока
Послато са SM-A025G помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stručnjaci, mora da oru sa spremačem.Stigao i nama prošli vikend Consumov spremač od 6,5m. Malo je traktor teretan pa upada al nije strašno. Mogao sam skinuti teg al nisam bio siguran kako će ga vući pošto su me ubeđivali da mi je velik taj spremač i da mi treba od 6m. Ispostavilo se da sam mogao i 7m uzeti...
Gume su 580/70 R38, 480/70 R28. Mislim da mu u transportu ne bi bio problem da ga nosi bez tega, videćemo sledeći put.Jedna mana tih spremaca je sto moraju da se oslanjaju na traktor (nemaju točkove) u radu sto dodatno pritiska traktor. Koje su ti dimenzije guma? Prednji teg skini,ne bi trebalo da ti pravi problem u transportu bez njega.
Послато са SM-G950F помоћу Тапатока
Firma se zove PKS MetalKo ovo ptoizvodi? Nekako mi piramida dlabašna za ovakve rotore.
Imam ja od 4,5m,da idem da izmerim ili si nasaoIma li neko Consumov od 5m. Treba sutra da odem po spremač do Ćorića ovi nešto lupaju ne znaju prečnik klina pa ne znam koje kugle pašu. Interesuje me ako neko ima samo koji je prečićnik klinova za poluge