Paracinac83
Član
A kakav je ferocoop? Mislim na ove vece, preko 6m. Consum je oko 9000e za 6.5m, a fop je 10900 za 6.1m.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tu je možda kvaka. Za mene koji nisam trgovao sa njima cim se pomene Vojka ja pomislim na kvalitet-plastelin.Da, Stevica i Dragan.Dve potpuno različite firme, ne rade zajedno.
Ako je ovo istina-mi za polovan spremac od 6.3 trazimo 1/3 novog,ili cak i manje.gde to ode...A kakav je ferocoop? Mislim na ove vece, preko 6m. Consum je oko 9000e za 6.5m, a fop je 10900 za 6.1m.
Al je to otislo sve, jesi gledao mozda drljace u toj širini, koja je njima cena ?A kakav je ferocoop? Mislim na ove vece, preko 6m. Consum je oko 9000e za 6.5m, a fop je 10900 za 6.1m.
Imas li njihove brojeve i kako se zovu firme ako znas. Iskreno mrzi me da jurim povracaje, a i za mojih nesto preko 30ha trebalo bi da zavrsi posao i ovi jeftiniji.Da, Stevica i Dragan.Dve potpuno različite firme, ne rade zajedno.
Kad sam jurio sve redom jedino što sam naleteo sa točkovima, a da je onako masivno i dobro urađeno je AgroFour Futog.Nisam pitao za drljace, ni za spremace nisam zvao sve. Od ponedeljka da zovem ferocoop pa cu da vidim sta mi je ciniti. Uzeo bih sa tockovima, a to mislim da imaju samo ferocoop i fop?