Setvospremači

Ово није мамут ово је оригинални РАУ, мамута су радили у Врбасу и другачији му је рам.
I na ovom je pločica Metalogradnja Vrbas. Bio je 6,6m ali su skinuta 2 krila pa je sada 4,4m.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
 
Setvospremac uparkiran i spreman za remont.

EdfaCmm.jpg
 
Lezajevi u zadnja dva reda rotora su UC203 i moram ih menjati pre svake sezone, a nadje se poneki koji i ne izdrzi celu prolecnu sezonu. Ispred spremaca na tim rotorima su UC204 i oni izdrze godinama. Nikad mi nece biti jasno zasto je fabrika stedela ili neznam ni sam sta je radila i zasto su pozadi stavili 203.
 
A koja ti je razlika izmedju204 i 203? Spoljna dimenzija bi trebala da je ista jedino unutrasnja se razlikuje

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
 
Uf taj 204 mi jede dzigericu svake godine. Miram ih menjati pred svaku sezonu, stavljao sam i kvalitetnije lezajeve ali nema sanse da sastavi dve sezone.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
 
Ovaj prvi je budžotina. Imt je samo sa žičanim rotorima. U stvari drugi red rotora je pridodat to je bio sa jednim rotorom pa je još jedan napravljen.
 
Prvi oglas je neko naknadno dograđivao drugi rotor i pitanje je kako će to raditi. Drugi oglas ti je mnogo bolji sistem rotora. I mnogo bolje rade. Ja imam isti takav. Već 8 godina se ne koristi, a žao mi da ga prodam.
 
На другој слици први ред ротора је од флаха то није оригинални ИМТ рекао би да је то мала привреда. А на првој слици је буџевина и питање како и колико може да копира терен ја би их обадва заобишао.
 
U pravu je drale sad pogledah donji oglas. To je izgleda od nekog veceg ili drugog proizvodjaca napravljen setvospremač po uzoru na imt. Osnova je od kutija, i rotori sigurno misu imt. Nosaci i čela rotora mozda u jesu nalik.
 
Другари су имали такав јако лош и лаган када је орање мало тврђе само грабуља одозго и скакуће.
 
E strava sto uvek ima neko sa iskustvom! :bravo: Hvala vam....ovde su mi preporucili consum, ali ih slabo ili gotovo nema na oglasima, mislim polovnih, pa naleteo na ove budzotine
 
Nazad
Vrh