Setvospremači

Lepo izgledaju, prekopiran Korund samo mi se čini da im je i cena prekopirana. 😱

....Pravi germinator je radio IMT......
Radio IMT jeste, ali da im je baš i uspelo pa i nije. Krila na sklapanju su im često pucala gde je hidrulični klip, bio je mrtav ugao pri sklapanju i stalno je bilo problema sa tim, uglavnom su svi na oglasima tu izvareni i ojačavani... A isto tako i hidrulični klipovi koji su održavali dubinu nisu baš srećno rešeni.

Vidim po slikama i komentarima u oglasima da se ti IMT germinatori nisu nešto posebno ni naradili.Da li imaju neku grešku pa ne rade posao nisam upućen a voleo bih da znam jer merkam da pazarim?!Ovi iz uvoza što se vrte po oglasima ne vrede ni po p 'ladne vode.

Kao što sam i napisao. Ima konstrukcionu grešku i kada sklapa krila, dolazi mrtav ugao i tu ga lomi. Svi su na istom mestu krpljeni i vareni.

Bilo je u oglasima raznih od 10000e pa do samo 2-3000e. Taj što ga je davao tako jeftino samo da ga se reši, na njemu se isplati prepravljati tu grešku.

Mada nosači rotora i ležajevi su teško njesra... I tu su uglavnom vatreni i ojačavani... A ti ležajevi su im uvek slaba tačka.

Poslednja izmena:
Cestitam kolega,da sluzi masina.
Jedan savet,skini S-opruge ispred tockova,na krilima nema ispred tocka,a na bazi ima.
Ja sam imao problem,uvek su tockovi musavi od zemlje i nekad stanu da se okrecu od previse zemlje,kako sam izbacio te 2 opruge,problem resen.
Хвала колега, управу си точкови ау наватали, али и на крилима и на бази...
Додуше, урадили 2, 3 кј само за прову, кад кренемо озбиљније, мало ћемо се више позабавити штеловањем...

Katastrofa... Nešto slično kao AgroTech što je zacenio Fop spremače, kao da su od zlata otprilike... Spremač od 6m 9.000e sa pdv, od 7m nošeni 12500e sa pdv, vučeni od 7m nešto malo preko 13.000e sa pdv... Consum je povoljniji, kod njih je 6m 7.000e sa pdv a 7m 9.000e sa pdv.

Katastrofa... Nešto slično kao AgroTech što je zacenio Fop spremače, kao da su od zlata otprilike... Spremač od 6m 9.000e sa pdv, od 7m nošeni 12500e sa pdv, vučeni od 7m nešto malo preko 13.000e sa pdv... Consum je povoljniji, kod njih je 6m 7.000e sa pdv a 7m 9.000e sa pdv.
Pogledaj Landstal u agrocesli. Nije bio skup prošle godine, a izgleda mi korektno, e sad, treba ga videti uživo, a u radu još bolje.

https://postimg.cc/cgvt93WF]
IMG-20220311-145659.jpg
[/URL][/url]
gde mogu naci ovakve tockove, ili od cega se podudaraju.
Po moguctvu ako mogu gumeni da se nadju.

Nazad
Vrh