Lepo izgledaju, prekopiran Korund samo mi se čini da im je i cena prekopirana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radio IMT jeste, ali da im je baš i uspelo pa i nije. Krila na sklapanju su im često pucala gde je hidrulični klip, bio je mrtav ugao pri sklapanju i stalno je bilo problema sa tim, uglavnom su svi na oglasima tu izvareni i ojačavani... A isto tako i hidrulični klipovi koji su održavali dubinu nisu baš srećno rešeni.....Pravi germinator je radio IMT......
Хвала колега, управу си точкови ау наватали, али и на крилима и на бази...Cestitam kolega,da sluzi masina.
Jedan savet,skini S-opruge ispred tockova,na krilima nema ispred tocka,a na bazi ima.
Ja sam imao problem,uvek su tockovi musavi od zemlje i nekad stanu da se okrecu od previse zemlje,kako sam izbacio te 2 opruge,problem resen.
Ne prodajem ga , jedino da menjam uz dogovor@Zmaj od Noćaja Koliko para išteš za polugerminator?
Onda sam ja prosao super sa cenom od pre godinu dana... Zacenili ga kao da je LemkenSatex polugerminator od 6m ravno 10.000e sa pdv...
Pogledaj Landstal u agrocesli. Nije bio skup prošle godine, a izgleda mi korektno, e sad, treba ga videti uživo, a u radu još bolje.Katastrofa... Nešto slično kao AgroTech što je zacenio Fop spremače, kao da su od zlata otprilike... Spremač od 6m 9.000e sa pdv, od 7m nošeni 12500e sa pdv, vučeni od 7m nešto malo preko 13.000e sa pdv... Consum je povoljniji, kod njih je 6m 7.000e sa pdv a 7m 9.000e sa pdv.