cika_jova
Član
Odg: Setvospremači
jel hudjik ne pravi manje od 3.6m?
na sajtu sve 3.6 i veci
hvala za broj miroslav k
jel hudjik ne pravi manje od 3.6m?
na sajtu sve 3.6 i veci
hvala za broj miroslav k
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgleda da nepravi...cika_jova je napisao(la):jel hudjik ne pravi manje od 3.6m?
na sajtu sve 3.6 i veci
hvala za broj miroslav k
Consum od 3,6m sa hirauličnim klipom,standardnim S-ovima,daskom,dupli flah rotori i bez točkova 2600 e sa pdv-om.Isporuka može i sutra pošto imaju jedan gotov.Sad sam zvao.sremac je napisao(la):jel zna neko mozda posto je sad novi spremac consum 3.6 m i dal postoji neki od 4 ili 4.2 metra naravno sa klipovima ( sklapanje hidraulicno ) ?
pa tu negde 7200+pdvLala iz Banata je napisao(la):Jedno 8000 eura?
diklofen je napisao(la):Consum od 3,6m sa hirauličnim klipom,standardnim S-ovima,daskom,dupli flah rotori i bez točkova 2600 e sa pdv-om.Isporuka može i sutra pošto imaju jedan gotov.Sad sam zvao.sremac je napisao(la):jel zna neko mozda posto je sad novi spremac consum 3.6 m i dal postoji neki od 4 ili 4.2 metra naravno sa klipovima ( sklapanje hidraulicno ) ?
Ja sam naručio Satex 4m,dupli hidro klipovi,dupli flah rotori(veliki pa mali),standardne S opruge,pačije šape,Kuglični ležajevi na rotorima ,daska, i bez točkova 2500 eura.