paorpaor
Član
Odg: Setvospremači
Panonstib, rekoh ti ja
IMT-FOP to su pravi setvospremaci,a taj potinger pa to niko ni nema
Panonstib, rekoh ti ja

IMT-FOP to su pravi setvospremaci,a taj potinger pa to niko ni nema

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
panonstib je napisao(la):@dicki
Svaki ozbiljan proizvodjac ovakvih masina daje vise opcija o broju radnih organa po metru sirine odnosno sa razlicitim razmakom jedne od druge.Ti razmaci se krecu od 8-15 cm.Broj radnih organa zavisi od tipa zemljista, stanja zemljista,predkulture koja se gaji .... .Jedino kod nas je to jedna mera i onda svi vicu da je tako zato sto je to neka nasa fabrika napravila.Pa i paznata svetska firma za proizvodnju poljoprivrednih masina KONGSKILDE (a po cijoj licenci i radi IMT-FOP Novi Becej) daje razlicite sirine.Zato nemoram da imam setvospremac da bih znao nesto o njima.
Pa za koju si ti opciju IMT ili POTINGER(pa da premestas opruge)??didi je napisao(la):E kad Srbi hoće da budu pametniji od Švabe...
Zato i dođosmo tu gde jesmo![]()
Provericu ja da li je na prodaju jedan polovan IMT-FOP kod nas pa cu ti javiti,ako te takav zanima?djoker je napisao(la):Pozdrav hocu da kupim spremac od 4,5 m zanima me vase misljenje kojeg proizvodjaca da izaberem i gde je povoljnjije unapred hvala
Milos.mtz je napisao(la):