Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Karov međni kamen, rotor kad pređe (ponaročito prednji nazubljeni pošto je većeg prečnika) preko njega hoće da upadne između vlahova i onda ga trgne i iskrivi, sad sam iskrivio jedan kad smo radili puteve, ljudi ukopaju u put kamen.@sale ratar hvala puno na savetima, idem sutra pa cu to sve pogledati bas.....samo ne znam sta su 'karovi'? Mislis kao neki ostaci, cigle i to? Za centralnu osovinu znam da nema, bio je jedan u oglasima 2.9 i rece mi covek da je taj imao bas tu osovinu, posto dok je nije imao je iskrivio rotore kod nekog salasa spremao pa svasta uletelo...Javim utiske sutra
Kako to brate moj ako u cetvrtom redu ide na 30 cm od rama sa jedne i isto tako sa druge strane,moze se razmeriti i uklopiti da bude raznih kombinacija, skoro sam video na nekom setvospremacu da u jednom redu ima samo dve opruge i nosac za njih samo u sredini za dva polja,sve zavisi i od sirine spremaca i broja opruga pa se moze rasporediti da u svakom redu bude isti broj opruga i onda se rasporedi da u jednom redu budu sto dalje jedna od druge da se dobro uklopi
Mislim da bi ipak moralo biti 10 u metar, jer je spremač-spremač.Siniša, to pravilo važi za Imt.
Rau Metogradnja ima rotor od 280 cm ali ima 26 S opruga.