nikola indjija
Član
Dali ima neko jedan klip za sklapanje imt spremaca 3.70 i vece?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebao si gospodu da pozoveš i da izađu na lice mesta ako ništa drugo čisto da znaju mada ja sam bio u decembru po nazubljene flahove za prednje rotore (menjao ih) i koliko vidim kanda su oni malo sustali, ponašaju se statično i ništa ne menjaju, nema novih rešenja jedno te isto i to će ih na kraju zatvoriti. čim radnici prave takve propuste nešto neštima ali no.Danas pušten u rad novi Consum 5.0 što smo uzeli.
Što se tiče kvaliteta izrade i dalje sam zadovoljan ali sam se razočarao za jedno.
Ne mogu da verujem da spremač izađe iz proizvodnje i dođe do vlasnika, a da pritom ni jedan šraf nije dotegnut
Na noževima opruga svaki od pola kruga do skoro 2 kruga sam stezao, komplet šrafovi od rotora tj kućišta ležajeva popušteni do daske...samo rukom navrnuti.
Sve sam redom išao i dotegao...
Mislim da je sramota za jednog našeg dobrog proizvođača da takvu mašinu pušta krajnjem korisniku.
Što se njihovih mašina tiče stvarno su odlične i tu nema komentara uzeo sam sad spremač, a pre 3 godine i novu tanjiraču od njih ali su za direktnu saradnju katastrofa. Bezobrazni, neprofesionalni... Već sam spominjao da sam i jedno i drugo uzeo preko Ćorića sa kim do sada imam odličnu saradnju i dobijao mašine Consumove brže nego direktno da sam uzimao iz proizvodnje, za iste pare uz sve moguće dogovore za dokumentaciju, papire za konkurse i sl.Šta mislite koliko novih setvospremača je prodato i da li su radnici dobili plate na vreme? Sad su drljače u modi + što je došlo neko ludo vreme pa se sve jako slabo prodaje zbog finansija a toj firmi su setvospremač i tanjirača glavni aduti za prodaju.
Zato im tako i ide prodaja... šta su pravili pre 15 godina to prave i sada, eto tupanjac je poceo sa špartacima, pa drljace, grbueri, podrivaci,sad i kratke tanjirace, firma prati aktuelno trziste, tu mogu navesti i satex i jos par firmi gde se vidi napredak i korak sa vremenom....Što se njihovih mašina tiče stvarno su odlične i tu nema komentara uzeo sam sad spremač, a pre 3 godine i novu tanjiraču od njih ali su za direktnu saradnju katastrofa. Bezobrazni, neprofesionalni... Već sam spominjao da sam i jedno i drugo uzeo preko Ćorića sa kim do sada imam odličnu saradnju i dobijao mašine Consumove brže nego direktno da sam uzimao iz proizvodnje, za iste pare uz sve moguće dogovore za dokumentaciju, papire za konkurse i sl.
Mnogi to ne znaju. Kućište ležaja (spoljni oklop) ima dva otvora za mazalicu ali nisu isti. Jedan otvor je malo manji i taman smeta glavi mazalice. Neki su sekli otvor-proširili ga, a ustvari je samo trebalo zaokrenuti za 180 stepeni.morao sve da popustam sa kljucem 13 i da za okrecem da bi mogla glava mazalice da naidje.