Simic Nenad
Član
Uzeo sam i Tupanjac polutešku drljaču 6.1m dobio sam je sa popustom 6000e bez pdv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tezak je 1500kg. Nosi ga 1221.3Koliko je tezak taj od 6.1m Ti bese njega nosis sa 1221?
Послато са SM-A525F помоћу Тапатока
moj spremac 3.3m 1100kg onda je taj laganica a skoro duplo siri.Tezak je 1500kg. Nosi ga 1221.3
Kada je to bilo? Ojacan ram ili obican? Meni su za 5.5 metara poluteska ojacan ram rekli 6100+pdv, obican ram 250e jeftinijiUzeo sam i Tupanjac polutešku drljaču 6.1m dobio sam je sa popustom 6000e bez pdv
"korgon kula" clan sa foruma ga je pravio @sanji@zeljko025 ko proizvodi taj setvospremac?
Ставиш му мотике, па буде грубер...moj spremac 3.3m 1100kg onda je taj laganica a skoro duplo siri.
gruber imam tako da nemam potrebe da menjam motikeСтавиш му мотике, па буде грубер...
По мени је ово претерана тежина...
Види цела века терам спремач, а то је задњих 20-ак година, и моје мишљење је да спремач нетреба да буде претежак, нећеш са њим орати да треба незнам која тежина...gruber imam tako da nemam potrebe da menjam motike
veruj mi da nije,treba da ima tezinu i da drobi pod sobom a ne da mi skakuce ko koza kad naidje na grumenje.
po meni iz aspekta rada fop-vogela bas te zice slabo rade posao,jer ne mogu da nabiju dovoljno zemlju kad se radi finis za setvu upada noga do clanaka kao da sam frezao a ne finisirao za setvu. Imao sam mali fop 2.2m dupli rotori sa daskom a kasnije kupio konzuma 2.2m pa taj fop ne moze primirisati konzumu em sto fop kad su losiji uslovi kotrlja busenje i kad naidje na busencinu odine ga ,a konzum samo drobi i ne skakuce i posle drugog prohoda lepo nabije teren. A razlika u tezini ta dva spremaca fop 350kg - konzum 550kg.Види цела века терам спремач, а то је задњих 20-ак година, и моје мишљење је да спремач нетреба да буде претежак, нећеш са њим орати да треба незнам која тежина...
Што се тиче дробљена, по мени то ради тежина сетвоспремача...
Видео са ве врсти и типове спремача у раду и мислим да је некадашњи Фоп, а сад Вогел добра ствар, причам са аспекта рада, а не цене...
По мени још шта добро ради је Сатех ...
Е сад нажалост код нас у данашње време, цена диктира све...
И да, ја сам фан жица на роторима , а не флахова, бар у мојим условима то, по мени, лепше ради...
Kod nas u banatu ako nema tezine setvospremac jako skace...nema ujednacenost dubine.nije redak slucaj da ljudi montiraju neka gvozdja ili betone na njih da bi uradili valjano.a rotori na teskim drljacama tipa tupanjac i slicno mnogo bolje slazu i pakuju nego zice na setvospremacu.ti rotori na setvospremacu bi bili pun pogodak...ali to je sada jako skupa rabota.Види цела века терам спремач, а то је задњих 20-ак година, и моје мишљење је да спремач нетреба да буде претежак, нећеш са њим орати да треба незнам која тежина...
Што се тиче дробљена, по мени то ради тежина сетвоспремача...
Видео са ве врсти и типове спремача у раду и мислим да је некадашњи Фоп, а сад Вогел добра ствар, причам са аспекта рада, а не цене...
По мени још шта добро ради је Сатех ...
Е сад нажалост код нас у данашње време, цена диктира све...
И да, ја сам фан жица на роторима , а не флахова, бар у мојим условима то, по мени, лепше ради...