sale ratar
Član
Ma i za friško oranje flah je zakon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Па незнам шта би на ови констатацију рекао, осим да по мени флахови мање дробе грудве, а што се туче набијаеа земљишта, незнам колико ротор са длахом је тежи да би "набио" земљиште боље?po meni iz aspekta rada fop-vogela bas te zice slabo rade posao,jer ne mogu da nabiju dovoljno zemlju kad se radi finis za setvu upada noga do clanaka kao da sam frezao a ne finisirao za setvu. Imao sam mali fop 2.2m dupli rotori sa daskom a kasnije kupio konzuma 2.2m pa taj fop ne moze primirisati konzumu em sto fop kad su losiji uslovi kotrlja busenje i kad naidje na busencinu odine ga ,a konzum samo drobi i ne skakuce i posle drugog prohoda lepo nabije teren. A razlika u tezini ta dva spremaca fop 350kg - konzum 550kg.
За банатску земљу, поготово то што ви зовте рит, је сасвим друга прича, и да тамо радим, вероватно би се одлучио за политешку или тешку дрљачу...Kod nas u banatu ako nema tezine setvospremac jako skace...nema ujednacenost dubine.nije redak slucaj da ljudi montiraju neka gvozdja ili betone na njih da bi uradili valjano.a rotori na teskim drljacama tipa tupanjac i slicno mnogo bolje slazu i pakuju nego zice na setvospremacu.ti rotori na setvospremacu bi bili pun pogodak...ali to je sada jako skupa rabota.
1221 radi normalno sa 5,5 m, i 60 opruga,kod Kovačeva radi 1221 sa 6 mislim i nešto. Sve zavisi i od zemlje i od rasporeda opruga i broja opruga.Iz Consuma su mi rekli 5 metara maksimalno. Kazu Mtz 1221 4.5 metra to mu je dosta, a 1221.3 5 metara moze da vuce... koja je vasa preporuka?
110 konjica maksimalno...Arion 430 nema 130 ks