Setvospremači

Nesto su se oni tu preracunali, ne znam ko ce da kupi Hudjik pored ovih drugih takodje koliko toliko proverenih.. Mozda je neka akcija, kupis jedan dobijes dva pa je cena malo pojacana kao sto sve trgovine rade kad su akcije u pitanju..

Ti manji (3,6m) su i najjači pošto im je to osnova i za 4,4 i 5,2m (ako se dobro sećam) a oni su već hteli pomalo da puknu ali je to uglavnom ljudcki faktor (okretanje spuštenog setvospremača).Ti sa 3,6m su dolazili i sa original konskilde ramom e to je nepoderivo.

Ja imam original Konskilde iz ko zna koje godine 2.9m zahvata, jos ni jedna opruga pukla nije stoji na svakoj žig neki brojevi i Made in Denmark. Vec 5 sezona ga vucem sa MTZ 1025 prvi put 11-12 na sat i idem dublje malo, drugi put ide 14 i za nijansu plice, traktor ne oseca, ali da popusti negde nigde sto se tice rama,i opruga takodje

Ja imam original Konskilde iz ko zna koje godine 2.9m zahvata, jos ni jedna opruga pukla nije stoji na svakoj žig neki brojevi i Made in Denmark. Vec 5 sezona ga vucem sa MTZ 1025 prvi put 11-12 na sat i idem dublje malo, drugi put ide 14 i za nijansu plice, traktor ne oseca, ali da popusti negde nigde sto se tice rama,i opruga takodje
Nije to malo mali spremac za tu konjazu?

4.5 m za 1025 mislim pune gace
Колеги сад можда треба за Ариона већиии...

Иначе ми смо купили новог Вогела 4,5 м за 1025..
Ово старом је био пуна капа, јем му је душа у носу (мотор лош), а са овим новим ћ3 да видимо на пролеће како ће ићи...

Nazad
Vrh