Pa Consum i po ceni i ivalitetu po meni
Razmisljam mozda se uz Hudjika dobije dobitni loz za novogodisnji loto ?
Razmisljam mozda se uz Hudjika dobije dobitni loz za novogodisnji loto ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislis preko 100% skuplji ? Ako gledas one cene sa prethodne stranice za Consum i Satex..Spram Consuma i Satexa preko 50% skuplji.
Ja sam nekad imao IMT te velicine onaj najmanji na sklapanje. Izuzetno sam bio zadovoljan sa njim. Vukao ga i sa 180 ks i nije pukao nigde.koje spremace preporucujete , 3,6 m otprilike ? nove naravno
Nije to malo mali spremac za tu konjazu?Ja imam original Konskilde iz ko zna koje godine 2.9m zahvata, jos ni jedna opruga pukla nije stoji na svakoj žig neki brojevi i Made in Denmark. Vec 5 sezona ga vucem sa MTZ 1025 prvi put 11-12 na sat i idem dublje malo, drugi put ide 14 i za nijansu plice, traktor ne oseca, ali da popusti negde nigde sto se tice rama,i opruga takodje
Jeste, nisam mogao da nadjem adekvatnu zamenu za skromne pare pa sam bio hladan nisam zurio pa nisam ni uzeo.Nije to malo mali spremac za tu konjazu?
Колеги сад можда треба за Ариона већиии...4.5 m za 1025 mislim pune gace
Koliko je tezak taj od 6.1m Ti bese njega nosis sa 1221?Ja sam uzeo novog vogela od 6.1m radio sam 2 godine sa njim i prezadovoljan sam.