Setvospremači

Kako ne može ili su plitko terali ili nešto treće uradi bolje od spremača. Dal se sećate kad je cicimoric stavljao snimke kako uradi drljača oranje gde je ležala voda tamo na spremač bi izlomio sve opruge.

Imao drljaču polutešku 6 metara, prodao uzeo setvospremač... Gde je njiva lepo uzorana, nema zetvenih ostataka... lepo uradi, gde ima čapura, trave... to je cirkus... bar kod mene bio...

Ja sam razmišljao da uzmem neku polutešku ali ću se još raspitati pre kupovine. Ionako mi nije prioritet. Hoću da uzmem nešto za 82-ku da mogu da odradim predsetvenu pripremu. Trenutno 558 radi sa Majevica setvospremačem. Šta se najbolje pokazalo na našem terenu?

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Uzmi spremac.
Ja za 82 sam hteo neku 3m tesku i reko da probam usluzno da urade da se ne kajem. Kad sam video lako sam odustao od teske drljace.

Na svakom tipu zemljista drugacije rade i drljaca i spremač a i sejalice se posle njih drugacije ponašaju na tim zemljistima, ne postoji nista globalno bolje ovo bolje ono. Činjenica je jedino da sa drljacom ne možes da ideš u podrivano ili loše uzorano sa biljnim ostacima, ostalo je individualno

Nazad
Vrh