Setvospremači

Milovane 5m kod consuma je čista radna širina a transportna to jest kad je raširen krajnja mera je sigurno oko 5,4m a što se tiče vuče nije problem ako možeš da ga nosiš mada 5m je sasvim dovoljno za tvog ili idi na 5,5m ako ćeš kupovati jači traktor u skorije vreme.Ko kupi jednom consuma on ga proda jedino ako menja za veći ali no.

U planu je belarus 1221.3,predao sam predracun juce u banku,juce je bio poslednji dan akcijske cene. E sad ako ga odobre moram da uzmem spremac,tanjirace imam dve,jedan podrivac i jedan Vogel m950,tako da oba rusa imaju prikljucke osim spremaca. Moram da odem do Consuma i do Agrocesle,ovi Landstal sto je Druskan stavio,izgledaju ozbiljno.

:off_topic: Koja je bila cena 1221.3 na akciji, mada mislim da ako ne žele da ih konkurencija dotuče (Turci) treba da olabave sa cenama.

Da li ima neko Satexov polugerminator? Kako se to pokazalo?
Jednu sezonu, za sad sam zadovoljan. Kod njega se cela masina oslanja na prednji i zadnje rotore, podesavanje dubine je klinovima koji se vade i postoji sistem da fino podesis zadnji red rotora da radi na istoj dubini kao i ovaj ispred. To su i razlozi zasto sam njega odabrao.

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

U planu je belarus 1221.3,predao sam predracun juce u banku,juce je bio poslednji dan akcijske cene. E sad ako ga odobre moram da uzmem spremac,tanjirace imam dve,jedan podrivac i jedan Vogel m950,tako da oba rusa imaju prikljucke osim spremaca. Moram da odem do Consuma i do Agrocesle,ovi Landstal sto je Druskan stavio,izgledaju ozbiljno.
Ako već imaš spremac, zašto ne pogledaš drljaču, polutesku npr od 6,5m. I imas dve različite mašine, i mozes ih koristiti u različitim uslovima. Mada, meni se ovaj Landstal spremac svidja, e sad treba videti kako izgleda uzivo.

I ja bih ukombinovao spremač i drljaču, imam i jedno i drugo, dosta više koristim drljaču ali se ne odričem ni spremača, a i o germinatoru bih razmisljao, ne bih uzimao dve iste mašine.

Vise mi odgovara da imam 2 iste masine,posto bi radili sa 2 traktora uglavnom iste parcele,pa da ne bude razlike. Ako odobre kredit,idem redom da obidjem,Consum,Landstal,Vogel,Satex.

Da,mora tako. Taj drugi sto bi radio samnom,ne zna njive i ne vredi se razdvajati. Imao sam tesku drljacu, setvospremac mi se bolje pokazao,jedina mana je sto vise vlage vadi,mada kad nema kise,mozes sa cim god da radis,bez kise nema jednakog nicanja.

Nazad
Vrh