Setvospremači

Koji je po vama najbolji od ova 3 spremaca?
Consum
Ferocoop
Vogel-fop
Ferokop po meni ne. A od ova dva..... Nećeš pogrešiti ni sa Fop-om. Ako gledamo zahvat od oko 5 metara, razlika u težini između Consuma i VN-a je mala.... Ako se dobro sećam 80kg. E jedino što se rotori teže podešavaju na VN-u ali i to kad jednom namestiš, više ne diraš. Ni jedan ni drugi nisu savršeni ali rade radnju.

I mi imamo ferocoop. Radi posao ali ga ni ja ne bih preporucio.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Milovane lepo ti rekli ljudi šta da uzmeš, kaki te kopije imt-a, sto godina rade isti sistem rotora i nikad da preprave na nešto drugo i bolje, ni consum nema nešto rešen prost sistem podešavanja rotora ali jednom kad se namesti gas.Neznam da li consum radi 5,3m pre će biti 5, 5,5 i 6 m.

za snagu ne znam, još ga nisam probao consum u njivi, ali za transport trebaju naduvanije gume, i dobri živci. Moj je 3.6, kada ga traktor diže, oseti se itekako. Rotori su masivni pa ima dobar vag od nazad.

Kako se ponaša spremač(mislim na veći spremač ne na ove 2,9m) kada je njiva neravna,mislim na teren ? Da li preskače pa mora ponovo da se prelazi ? Nekako mi drljača fleksibilnija što se toga tiče.

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk

Ne pustis klip do kraja, taman malo da zivi i radi lepo. Ako imam veliki breg od oranja onda jos malo dignem krilo da lepo kopira. Nije lose da ima slic tu gde se kaci klip.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Nazad
Vrh