Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
explorer je napisao(la):da mali mu je, al šta ću kad je dedo tako odlučio, pa sad nek troši gorivo bezveze, al zato mogu postizat jako velike brzine, pošto je traktor extra jak, radio sam i preko 20 kmh,![]()
a to je ekstra učinak na zemlji
da rotori su odlični, u teškoj zemlji čuda rade!
mityoo je napisao(la):Ali mozes da ides vecim stepenom prenosa na manjim obrtajima pa tu ustedis goriva i nakraju ispadne potrosnja manja nego da si sa slabijim traktorom vukao isti prikljucak! U to sam se vise puta uverio kad smo kupili ursusa(82ks) a alatke su sve bile za zetora(67ks)
kako to misliš nabije zemlju??ZRENJANINAC je napisao(la):Da a koliko nabije zemlju?
paorpaor je napisao(la):Pacije sape odline su za izvlacenje svega iz zemlje,a najbolje izvlace VLAGU.
Samo ti paciviraj u prolece i leto pa ces ubrzo videti efekat.
branko je napisao(la):Nije mi uopte jasno kako taj traktor može vući spremač od 3,2m sa sve pačjim šapama, na 15cm dubine i to još 10km/h?
Daj malo popravi te podatke da ti se ljudi ne smeju...