dragan dmb
Član
probao sam od drugara ali nema snage u pesku jer se davi propada i traktor i setvospremac i tu trosi vise, u zemlji nema tih problema i ide odlicno i 2,9 sa 65 ks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sa 3 do 5 cm dubine nemoze trag od traktora da poravna
Problem je ici sa setvospremacem plice 3,4 cm ostaju tragovi,germinator na toj dubini ne ostavlja tragove.Ja idem plitko cisto da se tragovi ne poznaju.A skrkati ga 15cm u zemlju to je po meni bez veze cak i 5,6,7 klasi zemlje koja je teze za obraditi.Prolece fala Bogu bude vetrovito i kad isusi 10cm setvenog sloja a vi posejali na 6,7cm onda bude,te fazani,pa zicar,pa druga partija semena pa 100 k.raca.Ovo sto pisem pisano je vec 100x na forumu i uvek jedno te isto.Probajte na nekoj manjoj povrsini preci plice pa nek i ostanu tragovi pa se uverite da je bolje.Naravno treba i neka pametnija sejalica za tvrdje njive,mada kad cu raonici dobri seje i nodetka sve u 16