Setvospremači

2300 eura,ima dosta novih S opruga i dva nova creva. Jedino sto cu morati da menjam jedan rotor.

Nisi ga puno platio.Ja trazim od 3.7m i sve sto sam nalazio ni jedan nije bio ispod 1500eur a traze i vise.

U Kovacici,bio je na polovnim automobilima,trazio je 2500 e

- - - - - - - - - -

Jel znate gde imaju da se kupe rotori ili ko proizvodi,ali da su kvalitetni. Ovo sve sto se reklamira je katastrofa kvalitet,materijal od Vrbe.

Nisi pogrešio.Kvalitetniji je ovaj polovni koji si uzeo.Ako nekoga interesuje IMT 3,7 m ima u grupi Dobra Zemlja jedan na prodaju.Ne izgleda loše jedino prodavac nije napisao cenu.

Milovane ima u Staroj Pazovi firma koja radi setvospremače, prodaje posebno rotore. Rotori mogu biti klasični kao na imt-u ili od flahova.

Meni treba jedan klasicni (zicani)
Cuo sam da ima u Pazovi i u Vojci ko proizvodi,ali ne znam kakvi su po kvalitetu.

Moji oba od flahova, odlicno radi, al nekad kad je jako vlazno zalijepi u rotoru i ako neocistis odmah, treba ti busilica sa cekicem da to razbijes, meni zna uhvatiti samo na jednom mjestu....al bolje odraduju posao nego oni od zice
Jos je prednji veceg promjera od zadnjeg, samo da nisu ravni flahovi, da su barem nazubljeni, i ima dasku za ravnanje

U Kovacici,bio je na polovnim automobilima,trazio je 2500 e

- - - - - - - - - -

Jel znate gde imaju da se kupe rotori ili ko proizvodi,ali da su kvalitetni. Ovo sve sto se reklamira je katastrofa kvalitet,materijal od Vrbe.
Garant si prošao kroz Padinu. Baš tamo ima radionica koja izmedju ostalog i popravlja/sredjuje i pravi rotore za setvospremače.

Na koju visinu vam stoji daska na setvospremaču. Ja imam imt kongskilde i daska stoji na najvišoj tačci plus je i zakrivljena unazad, što je mereći nekih 15 cm od zemlje. Tako je podignuta jer je prve godine kada sam ga koristio bilo presevanja i išlo u tvrdo, pa je moralo podignuti dasku. Sada bi je spustio pa pitam jer jednu rupu dole ili više. Svakako cu i vratiti dasku ka napred.

Drugar se ponovio a ja se provozao do susednog sela da ga donesem... pa smo malo uporedili......čiji je veći ....:osmeh:

Generalno su skoro isti, zadnji kraj je jači kod zelenog zbog mehanizma za sklapanje, kod zelenog su krila sa S oprugama malo "zbijenija" po dužini.... u suštini imaće rus šta da nosi, vući će ga bez problema....

Nazad
Vrh