Aca97
Član
Nek je sa srecom!
Ovo je sa manjim oprugama ili?
Ovo je sa manjim oprugama ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
treba mi pomoc.
hteo bih da prosirim svoj 2.9 spremac sa duplim rotorima i sa daskom,proizvodjaca AP iz vojke na 5.5 m.
jel ima neko neku preporuku kako to da uradim i ko bi mogao da mi napravi jos dva krila i dali je to uopste moguce nadograditi na ovu osnovu uz neka ojacanja.
hvala unapred
treba mi pomoc.
hteo bih da prosirim svoj 2.9 spremac sa duplim rotorima i sa daskom,proizvodjaca AP iz vojke na 5.5 m.
jel ima neko neku preporuku kako to da uradim i ko bi mogao da mi napravi jos dva krila i dali je to uopste moguce nadograditi na ovu osnovu uz neka ojacanja.
hvala unapred
http://www.mgmplamencompany.com/pro...oljoprivredne-masine/delovi-za-setvospremace/Gde bih mogao najpovoljnije naci S opruge za setvospremac,a da su nekog solidnog kvaliteta? Trebalo bi mi 30-ak komada.Da li bi neko dao nesto popusta na tu kolicinu?
I da li se mogu negde naci polovne?
Probaj da nazoves Mikron Sirig. Kvalitet je sigurno dobar,jedino ne znam za cenu.
Gde bih mogao najpovoljnije naci S opruge za setvospremac,a da su nekog solidnog kvaliteta? Trebalo bi mi 30-ak komada.Da li bi neko dao nesto popusta na tu kolicinu?
I da li se mogu negde naci polovne?
Kad kazes "Vajska",mislis na one ljude sto prodaju svakakve delove,rasturaju kombajne i tako to,idu po vasarima?Brankovicu za polovne vajska je zakon....