Setvospremači

Jučer stigo. IMT Kongskilde. Fale točkovi, koje tražim, 5 žica, 3 opruge nisu orginal Kongskilde, ležajevi orginalni bez lufta.

23itq9u.jpg

Koji set.spremac mi preporucujete za za Fendt 312 lsa?
Koji zahvat?
Procitao sam celu temu ali nisam siguran sta da gledam, 4.5-5.5 m.
I koje opruge, klasican S ili prave?

Zavisi na koju dubinu ga teras.Kod nas svi ga zakrkaju na 10 cm na toj dubini 3 m ti je dovoljno,ako hoces da radis od 2 do 5cm onfa 4.5 m.S opruge lakse se vuku ali,izvlace vlagu ravne obrnuto.

3ks je mozda i previse, 2,5ks po oruzi ie idealnk. ispada za 60ks 2m ili za 577 2,5m. Treba malo razmisljati i o potrosnji goriva...

3ks je mozda i previse, 2,5ks po oruzi ie idealnk. ispada za 60ks 2m ili za 577 2,5m. Treba malo razmisljati i o potrosnji goriva...

nije previse kada imas dosta peskovite zemlje gde setvospremac upada kao lud, ja imam kombinaciju od 150 ks na 5,2 m i to ide bez problema a imam sve tipove zemlje od naj lakse do naj teze a potrosnja skoro duplo manja nego kada sam isao sa kombinacijom od 60 ks i 2,1 setvospremac

kod nas idu sa kombinacijom od oko 6,5 m na 190 ks bas zbog ovog razloga sto sam naveo

a ako namestis razmak opruga na npr. 11cm ili vise eto ti veci setvospremac

A jel si probao sa 60ks da vuces 2,5m i izmeris potrosnju i uporedis sa potrosnjom kada 60ks vuce 2,1m?

Nazad
Vrh