Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je ovo teze vuci od klasicnog setvospremaca istog zahvata ili ne?
Ice samo tako. Taj 106ks vuce germinator od 2t od 3.5m zahvata 13km/h
Nekad su traktori od devedeset i kusur konja bili malo veci.
Ovo ima 93ks? Ja mislio sam da je od 50-60ks... ovo sa drljacama ispred ti je dobra ideja...Ova kombinacija NH 92 ks i spremač 2,8m sa slike ide bez pačijih nogu na S oprugama (na slicu pačije noge na S oprugama) skupa sa drljačom naprijed bez problema 12-13-14 km/h. S tim da je na spremaču U profil iza S opruga prije valjaka, što je dodatni teret za vuć.
Tako da će veći brat sa onim spremačem i nekim od oruđa naprijed u širini od 3m ić bez problema.
Otrov se drži u malim bočicama.
Uuuu koja zemlja,ovo moze da se spremi kao pesak i sa drljacom bez klina...Ova kombinacija NH 92 ks i spremač 2,8m sa slike ide bez pačijih nogu na S oprugama (na slicu pačije noge na S oprugama) skupa sa drljačom naprijed bez problema 12-13-14 km/h. S tim da je na spremaču U profil iza S opruga prije valjaka, što je dodatni teret za vuć.
Tako da će veći brat sa onim spremačem i nekim od oruđa naprijed u širini od 3m ić bez problema.
Kod mene da je ovako 90% u selu bi sejala kukuruz direktno u ovo bez ikakve obrade.
Ko i govno za analizu