Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam jedan stoji mi u dvorištu već par godina,svake godine hoću da mu nabacim rotore aa na kraju pospremim sa RD,da ne idem 2 puta.Tako da sam rešio da nešto prodam ili njega ili RD.Marka JD iz uvoza straiji ,kvalitetan materijal,kad ukradem deci tel mogu ti slikati mada ima negde u temi slika.Zavisi sta nudis?
Nisam probao, al bi to bio poso, 85kom. ruja bi morao prvi prohod jednu brzinu nize, drugi prohod ne bi bio problem.Možda daje ram da se rasporedi na 8 ili na 7cm?
Od kog proizvodjaca bi bilo najbolje? Unapred Hvala.Treba mi bi ti ti 2-2,5 konjskih snaga po opruzi.
Tako da za 539 bi mogao da radi sa 1,8m i 18 opruga. Ili mozda neki od 2,1-2,2m sa 17-18 opruga.
Treba mi bi ti ti 2-2,5 konjskih snaga po opruzi.
Tako da za 539 bi mogao da radi sa 1,8m i 18 opruga. Ili mozda neki od 2,1-2,2m sa 17-18 opruga.
Od kog proizvodjaca bi bilo najbolje? Unapred Hvala.
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
Evo opet na na polovnim automobilima onaj Zmajev od 5,2m.ja i dalje nisam pazario. ima li neko za prodaju. 4.9m 5.1m 5.3m 5.7m?