Bobo ko ima tu potrebu ? U brazi sa IMT je sve preko 1BH izbijanje kamena iz bubrega,ovako u 1BH samo pesak dobro promuckan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Raskacices ti to brzo,kud je rus neokretan tu jos i brana za koju moras krenuti dok se ne izvuce ispod setvospremaca i maximalno paziti,za zitnu sa diskovima je lako ako se i podvuce pod sejalicu diskovi predju preko nje i teraj dalje. Lanac je dobro resenje.Da li neko vuče branu iza setvospremača? Imam Rau 2.8 pa me interesuje način na koji se kači brana. Dosta je teška i iz jednog je dela pa bi bilo možda najbolje pomoću nekog čekrka da se podiže i spušta. Da li neko ima neku fotografiju ili predlog?
nije ako ustanes na patosnice tad je zesce jahanje.Bobo ko ima tu potrebu ? U brazi sa IMT je sve preko 1BH izbijanje kamena iz bubrega,ovako u 1BH samo pesak dobro promuckan.
Moram se nasmejati... .Ja mog IMT-a prvi put teram 2.brzom,a drugi prohod 3.polovljenom
I ne izbijam kamenje iz bubrega...
Cista alternativna medicina.Kakva su vam to oranja kada izbijaju kamenje iz bubrega?
Koliko sam pratio pisao si da je zemlja kod tebe laganica a sada ispada da je teška betončina.