Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hudjik je preskup. Ali da je cvrst jeste. Meni se najvise dopada sistem rotora na Rau setvospremacima, gde kompletna sasija naleze na valjke.
jedno treba da znas,da nisu sve njive pravilnog oblika i da nemaju sve njive leniju s obe strane.......
Da imam takve njive. Uzglavnice, kanale, trougao (i petougao jednu njivu), pa opet ne skrecem bez podizanja masine. Ram nikada nismo iskrivili za 30 godina, jedino smo se namenjali S opruga. Sada imamo pored Metalogradnja Rau 2.2m i IMT 2.2m koji mi isto deluje da ga necemo pokriviti dok je mene.
http://www.olx.ba/artikal/19925930/sjetvospremac-2-3m/
Da li bi ovo bio prevelik zalogaj za 549 kaže 2.3 širina opruga a 2.5 valjka čini mi se da nabroja 20 s opruga
Dangeru sto nisi rekao da ti treba za te stvari,imam onu moju bedeviju od 3m i prednja greda 80*80, a toliko je i zadnja.
Bobo, druze moj, ja na svom setvospremacu, imam raspored S opruga na 12cm. Setvospremac je strane proizvodnje, dosta je masivan, ima dosta dobre rotore nazad (duple), Imt fop radi posao losije od njega. Tako da price da ce leskovacka drljaca sa rotorima bolje odraditi padaju u vodu. Kod mene nije takva situacija. Mozda kod tebe u kraju i na tvojoj zemlji.