Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U pravu si bio kolega za dasku. Ima dasku, dobro da si primetio, inace ja ne bi ni pitao za nju.
Sutra ide Miroslav, tj. clan Mirmag, da pogleda spremac, pa cemo da vidimo sta ce biti....
Druze bitno da ti se neprelapaju,mozes razmak od 8 do 12 cm sve zavisi skim ces ga vuci.na razmak u pravcu mislim ,a ne motika do motike,.nema tu neke velike greske i kad odstupis malo.Pozdrav.
Da li neko zna da mi kaze kako se redjaju zubi na imt 2.90 setvospremac?
Za te manje masine,manjih gabarita i manje tezine je 0,7-0,8 do evro po kilometru (u jednom pravcu se racuna kilometraza). To moze da preveze obicna slep sluzba. Vece masine,npr.kombajn cena je 1 do 1,2 evra po svakom predjenom kilometru (i pun i prazan) plus putarine,plus viljuskari za utovar i istovar.Jel ta cena, 1e-1km, jel se to gleda u jednom smeru kilometraza ili u oba pravca?
Jedno pitanje inspirisano prethodnim postom ali je off za ovu temu, pa moderatori neka brišu post ukoliko smatraju da treba.
Kako se kreću cene prevoza priključne mehanizacije (tipa plug, prskalica, ciklon...) za udaljenosti do 150km (u jednom smeru gledano od mog mesta), kako pronađete nekog ko to radi, i sl. saveti vezani za ovu problematiku?
Ja sam do sad uvek bio prinuđen da gledam i tražim mehanizaciju u blizini mog mesta, tj. odakle bih je mogao doneti traktorom. A možda bih mogao da gledam i nešto što mi nije u blizini ako bih znao ko to i po kojoj ceni može da odradi. Kod mene u okolini ne znam za uslužni prevoz tog tipa (a da nije veliki kamion), pa zato pitam.