sale ratar
Član
Kad ih gledaš ovako misliš klasika i nikad mu nebi dao tu kilažu ali vaga kaže drugačije, zato i rade dobro zbog te njihove težine, kad setvospremač skače ko jarac za traktorom nema od te rabote ništa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@ Saleratar,kukas na tezinu.......dodji kod mene da zakacis 4.5m a konstrukcija za 6.5m,strasno......da sam znao nebi to radio...
@ Saleratar,kukas na tezinu.......dodji kod mene da zakacis 4.5m a konstrukcija za 6.5m,strasno......da sam znao nebi to radio...
Nikola jel to jedno krilo iz kog razloga nisi namestio na oba kad si se već odlučio za to koliki je to spremač?
Kontam to sa jednim pa drugim mislio sam na odjedared da diže obaPa sa istim cekrkom prvo digne jedno krilo pa onda zakaci sajlu na drugo....
Slobodno namesti na oba krila,nece ni dizati oba odjedared,vec jedno,pa drugo.ja sam svojevremeno dizao krila rucno,pa namestio na klip,ali kada moram cesce raskacivati masinu,usporavaju me creva,pa sada pravim na dve jake opruge,krila se dizu silom od svega par kila.Jedno padrugo krilo.Neznam ni dali bi cekrk izdrzao da dize oba krila.Inace čekrk sam platio 2200din.