Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imaš li neku sliku tog setvospremača
Slazem se da paker u prolece nije nista bolje resenje od 2 reda rotora (koje imam na spremacu).Kontaktirao sam kolegu Vasketa da i meni pravi pakere, ali da ih montiram iza podrivaca. Odnosno iza rotora na podrivacu.Tako da bih uz siroke (drugacije od fabrickih) radne organe na podrivacu, rotore i paker valjak, zavrsio posao u jednom prohodu. Dubina rada (sojiste, strnjiste) bila bih 25-30cm a ujedno pakerom zatvorena zimska brazda. U prolece ureja i jedan prohod spremace, setva ....Ima jedan lik iz Nove Pazove ih je radio pre Kosanovića, a što se tiče paker valjka dobar bi bio posle oranja. Nevidim svrhu paker valjka u Proleće na dobro izmrznutom jesenjem oranju.
U takvoj zemlji nista i ne pomaze ako nisu uslovi za rad.Sasa K @Slazem se s tobom,imao sam nesto slicno ,pa kad prodjem sa tim u ritini ni ne primeti se da sam nesto radio.
Svaka čast družeJa pravim sam valjke.
Kako bi se pokazao taj paker na tanjiraci?