KishRobert
Prijatelj Foruma
Znam ja sta je kondicioner,samo mi nije bilo jasno,gde ga ti na slici vidis?!.. a presa , više mi je ličilo na kondicioner , ono što provlači travu izmedju valjaka da pojasnim još.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam ja sta je kondicioner,samo mi nije bilo jasno,gde ga ti na slici vidis?!.. a presa , više mi je ličilo na kondicioner , ono što provlači travu izmedju valjaka da pojasnim još.
Samo ti uzmi sa tockovima,ne treba ti valjak na njivi vec setvospremac,potom ispada da setvosppremac koji ima radni zahvat od 5 m i tezinu da uzmemo otprilike oko 1200 kg nabije zemlju a traktor sa kojim je agregatiran da kazemo da ima 5 t nenabija zamlju to su price za malu decu.Pa i ja sam vise da setvospremac ima tockove ali me ovde u selu dosta njih ubedjuju da uzmem bez tockova,kao "i oni jos nabijaju zemlju i ostavljaju tragove".
Dodji i zakaci moj sa tockovima i probaj pa ces da vidis.......................Pa i ja sam vise da setvospremac ima tockove ali me ovde u selu dosta njih ubedjuju da uzmem bez tockova,kao "i oni jos nabijaju zemlju i ostavljaju tragove".