Setvospremači

Samo da se vreme prolepsa pa da ga isprobamo

1fv5ew.jpg

28ldyfc.jpg

2j5m97m.jpg

21ae6x3.jpg

fawgux.jpg

2rq0eqa.jpg

33k9iyd.jpg

2yjo9c2.jpg

koliko su te kostala ta 2 krila koja si dodao (mislim na materija) ? inače lepo odradjeno .

Poslednja izmena od urednika:
Komšija o kojem sam govorio kupio spremač, ipak nije uzeo 4m jer sam ga upozorio da je to previše. Uzeo je 3.3m zahvata (na oprugama), rasklapa se (hidraulika), 2 reda valjaka, zahvat na valjcima je 3.6m. Stanje je odlično, prodavac ga je čak i podmazao. Evo par slika, maloprije sam išao da ga zalijemo.

30vklkm.jpg

2gvtta9.jpg

2elsdhe.jpg

30mv80i.jpg

Isti proizvodjac kao moja drljaca, cak je i sva konstrukcija ista, s tim da je kod mene 4 krila i nema male S opruge vec klinove

Kako si zadovoljan sa svojom drljačom? Proizvodjač je neki njemački, nikad čuo za njeg ali je konstrukcija veoma masivna, težak je nenormalno. Platio ga je oko 1500e.

Ne mogu tacno da se setim,2x6m flaha,12 s-opruga placao komplet 500din polovni,4 polu S-a,daske je cale doneo od jednog coveka,delove za raotore sam kupio na crnoj berzi...Oko 150e.+-20

Kako si zadovoljan sa svojom drljačom? Proizvodjač je neki njemački, nikad čuo za njeg ali je konstrukcija veoma masivna, težak je nenormalno. Platio ga je oko 1500e.

Zadovoljan, mislim da se klinovi lakse vuku, jer sam vukao 3,6 sa malim S-ovima (60 komada) a sad imam metar siru drljacu 4,6m sa 90 klinova (20x20x200) i ide samo za nijansu teze. S tim da je kod mene radna dubina 5 cm.

Imam i daske za ovu drljacu, montiraju se ispred klinova, ali su skinute, malo su izudarane i trebalo bi popravljati ih, ali glavni razlog je sto bi mi one otezale rad, tj morao bi imati vise zdrebaca pod haubom.

Nazad
Vrh