Setvospremači

MONTOYA

Evo i obecanih slika.Estecki nije lopo odradjen, nedelju dana pred spremanje je stigao Renault,pa sam ga na brzinu odradio,ali sluzi svojoj svrsi.

28032013761.jpg

28032013762.jpg

28032013763.jpg

28032013764.jpg

Zombi nema tu dovoljno ks za taj setvospremac (MF 3060). To je snaga jednog MTZ 820, po meni sve preko 3,3 metra je suvisno. Ja sam za mog rusa kupio 2,9 IMT, a sve je ravno. Moj savet 3-3,3 metra.

Drugi komšija vuče 3m sa Zetor 3320 (51KS)...čudan je ovo kraj, izgleda da zakoni fizike ne funkcionišu baš najbolje. Da nisam vidio svojim očima ne bih vjerovao. Zetor zavija kao zmaj al ide i ide.

Drugi komšija vuče 3m sa Zetor 3320 (51KS)...čudan je ovo kraj, izgleda da zakoni fizike ne funkcionišu baš najbolje. Da nisam vidio svojim očima ne bih vjerovao. Zetor zavija kao zmaj al ide i ide.

Ima i kod mene u selu koji sa Vladimircem koji vuku 2.40 ali kao sto ti kazes traktor zavija a mora da ide jer ga tera ovaj!!! Ja sam sa Rakovicom vukao 2.90 i nikad se ne bi vratio na taj soremac i taj traktor jer jednostavno nije to to fali tu snage.. Sad cim moze u njivu da se udje ja kacim taj spremac 2.90 za Belarusa 820 i to ce da ide kao po loju... Kod mene u selu ima i ljudi koji sa Maseja 3080 vuku spremac 2.90... Sve zavisi ko sta ima to se i vuce jer spremac retko ko menja kod mene u selu.. :haha:

Otore? Misliš na ježeve nazad? Rekao sam i ja komšiji da su oni nezgodni ako je malo vlažno jer se na njih lijepi a rekao sam mu i da je 4m malo mnogo. Njegova odluka, kad je kupovao RD rekao sam mu da ide na 2.5m i radi bez brige a on je kupio 3m koja je bez tegova znala da podigne prednji kraj (ima paker-valjak).

Pre neki dan stigli rotori iz Ferocopa za koji dan ide prosirivanje setvospremaca i montiranje rotora, evo par slika rotora...

mali paor

Mogli su malo lepse zavariti to,pogledajte poslednju fotografiju,to si mogao i sam nemestiti,komplet bumerang sa sedmicom i oprgom u fop-u u novog beceja kosta 2200 neki dinar,cev od 6m sa zidom 4mm oko 4500din,tabla lima 2x1m 4mm 6000din i jos kuvista i malo flahova i to je to,i jos par nekoh sitnica.

Koliko te je ta parada kostala ako nije tajna?

Nazad
Vrh