Setvospremači

@nikt jel vredi tolika zajebancija tih 20 cm
Нови ИМТ 3,3 са једним редом ротора је 1870 евра,за мој ИМТ 2,9 од 10 год.не верујем да би добио 800-900 евра иако је још у добро стању.Разлика је 1000 евра за 40 цм.или 500 евра за 20 цм.А мене коштало 4000 дин.и мало "разгибавања" док не крену пролећни радови.

@Toso1988 pravi izbor setvospremaca i zahvat mu je po meri za sve uslove.:bravo:

Još mi je rano da pričam kako sam zadovoljan dok ne vidim kako radi, ali ovako na prvi pogled sjetvospremač mi izgleda kao stvoren za ovaj traktor i također, što se tiče izvedbe, nemam prigovora. Mislim da nisam pogriješio :osmeh:

- - - - - - - - - -

Da te dugo sluzi. Koliko si dao ::novac:: :osmeh:

Ovdje u Hrvatskoj 12500 kuna s pdv-om. To je cijena s popustom za keš.

Nisi pogrešio sigurno.Ima i jedan član iz B. Petrovca Consum samo što je njegov 3.2,i jako je zadovoljan s njim.:osmeh:

@toso1988 nisi sigurno pogresio ja imam njihov spremac 9godina samo je moj 2.2m prijatelj mi ima kao tvoj i vuce ga sa 577 i ide jako lepo,jedino mislim da ces morati prebaciti dasku napred jer moraju biti idealni uslovi tj da nema puno biljnih ostataka i da nije vlazno jer ce kupiti i gisiti nazad a napred kad daska kad je postavljena mnogo manje gusi.

@toso1988 nisi sigurno pogresio ja imam njihov spremac 9godina samo je moj 2.2m prijatelj mi ima kao tvoj i vuce ga sa 577 i ide jako lepo,jedino mislim da ces morati prebaciti dasku napred jer moraju biti idealni uslovi tj da nema puno biljnih ostataka i da nije vlazno jer ce kupiti i gisiti nazad a napred kad daska kad je postavljena mnogo manje gusi.

Dovezen mi je ovako, a kad počne sezona svakako sam mislio dasku naprijed staviti. ::namigivanje::

po mom misljenju kod consuma je konstrukcija od rotora dosta jaca od spremaca sa tockovima tako da moze da izdrzi tezino spremaca a samim tim sto je veci pritisak na rotore po mom misljenju je i kvalitetniji rad dok spremaci koji nalezu na tockove imaju manji pritisak na rotore i samim tim losije rade, to je moje misljenje i neznaci da sam upravu.

Vogelov stariji tip, 3,3m male S opruge i nema točkove !!!
fotografija0263.jpg
[/IMG]

Nazad
Vrh