zeljko025
Član
@Toso1988 pravi izbor setvospremaca i zahvat mu je po meri za sve uslove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Нови ИМТ 3,3 са једним редом ротора је 1870 евра,за мој ИМТ 2,9 од 10 год.не верујем да би добио 800-900 евра иако је још у добро стању.Разлика је 1000 евра за 40 цм.или 500 евра за 20 цм.А мене коштало 4000 дин.и мало "разгибавања" док не крену пролећни радови.@nikt jel vredi tolika zajebancija tih 20 cm
@Toso1988 pravi izbor setvospremaca i zahvat mu je po meri za sve uslove.
Da te dugo sluzi. Koliko si dao
@toso1988 nisi sigurno pogresio ja imam njihov spremac 9godina samo je moj 2.2m prijatelj mi ima kao tvoj i vuce ga sa 577 i ide jako lepo,jedino mislim da ces morati prebaciti dasku napred jer moraju biti idealni uslovi tj da nema puno biljnih ostataka i da nije vlazno jer ce kupiti i gisiti nazad a napred kad daska kad je postavljena mnogo manje gusi.
U petrovcu ima 3 od 3.2m koji su fixni i vuku ih rusi 952 i 820 i ima jedan na preklop koji vuče čuveni jx 95 (turkey)Nisi pogrešio sigurno.Ima i jedan član iz B. Petrovca Consum samo što je njegov 3.2,i jako je zadovoljan s njim.
Ne baš nego običan setvo spremać samo sa tom kombinacijom a ako se to zove grminator to nisam znaoMislis na germinator?
Pa,valjda se na svakom moze podesiti dubina rotorima,a neki ipak imaju tockove?Zato sto se setvospremac oslanja na rotore i na njima se steluje dubina rada.
koja je potrebna snaga za ovakav setvospremac od 3.6m?