Setvospremači

Ма није то до боје него до мајстора .. лака рука, покрет из зглоба и живци :osmeh: .. свака част :bravo:

Ćiro, lepo odrađeno evo i ja se prijavljujem za jedno farbanje. Kad već dolaziš da Čonoplje, Sombor je na 5 min. kolima:haha:

P.S. Hitno otvaraj lakirnicu, eto ti brze love pored poljoprivrede :ppozdrav:

Ма није то до боје него до мајстора .. лака рука, покрет из зглоба и живци :osmeh: .. свака част :bravo:

Hvala svima jos jednom... Pa i to je ipak treba ruka za to naj vise da se ne razlije farba... Jos da ja imam neku garazu i neki malo bolji kompresor a ne da ga molim za vazduh bilo bi to jos bolje.... Ovako moram da cekam jer izgubi pritisak nacisto.. U planu mi je malo veci kompresor pa tad mogu da farbam sve,sad mi je izazov sa ovim kompresorom da farbam traktore... :osmeh:

- - - - - - - - - -

Ćiro, lepo odrađeno evo i ja se prijavljujem za jedno farbanje. Kad već dolaziš da Čonoplje, Sombor je na 5 min. kolima:haha:

P.S. Hitno otvaraj lakirnicu, eto ti brze love pored poljoprivrede :ppozdrav:

Nije reklama nemojte pogresno da me shvatite .. Da ste blize da doterate kod mene rado bi sredio i vase masine,ali kako cemo na licu mesta... Ce da bude firam farbam po kucama.... :haha::haha::haha:

posle malo potrosenih impulsa dosao sam do nekih ponuda za rotore, meni je najinteresantnija ponuda Ferocoopa za rotore od flahova pa me interesuje ako ih neko ima, i kako su se pokazali?

Ciro dodjes kod mene ima krsina za farbanje koliko hoces,a nacu neku snasu da ne moras pored masina jos nesto da smirglas nek se ona zrtvuje. :osmeh:

posle malo potrosenih impulsa dosao sam do nekih ponuda za rotore, meni je najinteresantnija ponuda Ferocoopa za rotore od flahova pa me interesuje ako ih neko ima, i kako su se pokazali?
Ako je neko zainteresovan za one zabaljske rotore imam ja skinute sa mog spremaca 8,2 m.Koga interesuje, dogovoricemo se.

Nemam,mogu ih sutra slikati.

Spajki, ajde postavi slike rotora, razmišljam da li da moje remontujem ili da kupim nove, pa ako su tvoji u solidnom stanju možda i oni dođu u obzir. Inače išli bi na spremač koji je proizveden u 1. Oktobru iz Žablja.
Ako možeš izmeri i dužinu rotora.

Ја мој ИМТ 2,90 што сам вукао са Т-40 проширио на 3,10 за МТЗ 820.Додао са сваке стране по једну опругу, један сегмент на ротору и проширио греду.Све ме коштало 4000 динара
v74i1f.jpg

25ajfbc.jpg

2i8evpu.jpg

4ptssh.jpg

Ljudi dali je neko video kombinaciju sa jedni rotorom ispred i daskom za ravnanje ispred zadnjih rotora šta mislite o toj kombinaciji

Nazad
Vrh