igordulic
Član
Evo jedan snimak i od mene:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas odlucih da rasturim mos spremac i da ga komplet prefarbam lepo... Za danas sam ovo uradio i ofarbao ram,za sutra mi ostaje da ofarbam motike i valjke,nisam slikao jer je vec pao mrak a ja zurio da skupim alat.. Evo nekih slika..
![]()
![]()
![]()
![]()
Sutra nastavak radova i na kraju bice ponovo slika...![]()
@ cira92 Kako ces ga sad pustiti u rad a sveze je ofarban? nece ti biti zao farbe?
@cira92 , ako voliš toliko da farbaš mašine, kad završiš svoje ima kod mene par mašina za farbanje.![]()
vazi ja cu doci da ih ofarbam ali kad ih ti ismirglas... Posto mi smirglanje i nije omiljeni deo..![]()
Dva dana junackog posla najvise oko same pripreme koju sam stvarno temeljno odradio,ovo sa predhodnih slika je bio pocetak smirglanja.. Evo obecanih slika da cujem komentare,zamenjeni i srafovi i dosta moticica a neke su samo okrenute...
Nije bio neki dan za slikanje lila je kisa ceo dan pa sam morao da zavrsim radove ovde gde je i slikan spremac....
![]()
![]()
![]()
![]()
Da cujem sta mislite kako je ispalo???![]()