igordulic
Član
Evo jedan snimak i od mene:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas odlucih da rasturim mos spremac i da ga komplet prefarbam lepo... Za danas sam ovo uradio i ofarbao ram,za sutra mi ostaje da ofarbam motike i valjke,nisam slikao jer je vec pao mrak a ja zurio da skupim alat.. Evo nekih slika..
Sutra nastavak radova i na kraju bice ponovo slika...
@ cira92 Kako ces ga sad pustiti u rad a sveze je ofarban? nece ti biti zao farbe?
@cira92 , ako voliš toliko da farbaš mašine, kad završiš svoje ima kod mene par mašina za farbanje.
vazi ja cu doci da ih ofarbam ali kad ih ti ismirglas... Posto mi smirglanje i nije omiljeni deo..
Dva dana junackog posla najvise oko same pripreme koju sam stvarno temeljno odradio,ovo sa predhodnih slika je bio pocetak smirglanja.. Evo obecanih slika da cujem komentare,zamenjeni i srafovi i dosta moticica a neke su samo okrenute...
Nije bio neki dan za slikanje lila je kisa ceo dan pa sam morao da zavrsim radove ovde gde je i slikan spremac....
Da cujem sta mislite kako je ispalo???