Setvospremači

Pogrešio je taj ko je to rekao, rotor sa krakovima 2 polja košta 84 Evra +PDV, a 4 polja 112 + PDV po komadu. E sad kakvi su od tog iz Žablja? Jel liče na Vogelovež?

Danas odlucih da rasturim mos spremac i da ga komplet prefarbam lepo... Za danas sam ovo uradio i ofarbao ram,za sutra mi ostaje da ofarbam motike i valjke,nisam slikao jer je vec pao mrak a ja zurio da skupim alat.. Evo nekih slika..

BIRdh.jpg

a8wSQ.jpg

k8Ew.jpg

aGKPD.jpg

Sutra nastavak radova i na kraju bice ponovo slika... :bravo:

Ciro kad ce te slike, jer gotovo farbanje?:bravo:

Dva dana junackog posla najvise oko same pripreme koju sam stvarno temeljno odradio,ovo sa predhodnih slika je bio pocetak smirglanja.. Evo obecanih slika da cujem komentare,zamenjeni i srafovi i dosta moticica a neke su samo okrenute...

Nije bio neki dan za slikanje lila je kisa ceo dan pa sam morao da zavrsim radove ovde gde je i slikan spremac....

91vy3.jpg

U6GZX.jpg

JBndD.jpg

sC9Ez.jpg

Da cujem sta mislite kako je ispalo??? :bravo:

@ cira92 Kako ces ga sad pustiti u rad a sveze je ofarban? nece ti biti zao farbe?

inace je super uradjeno, cime si farbo?

Hvala... Nije ostao ni jedan detalj da nije skinut i ofarban,samo me ova kisa najurila u supu... :kisa:

- - - - - - - - - -

@ cira92 Kako ces ga sad pustiti u rad a sveze je ofarban? nece ti biti zao farbe?

Ima da zajmim po selu sad spremac... :haha::haha: Hehehe,salim se naravno,nece me biti zao jer cesto farbam masine a sve jedno radim sa njim ali volim da mi sve bude uredno i lepo jer to nije neko veiko ulaganje sve ovo me nije kostalo 25 evra i dva dana posla... Za neko vreme bice jos farbanja masina samo sad trenutno nemam vise vremena... :udri:

Moze moze sto da ne.... :bravo: Samo mi je sad zao sto nisam sve slikao sto sam uredio kao spremac.. I drljacu,plugove,prikolicu.. Ostaje mi da farbam veliku prikolicu i jos neke sitnice... :osmeh:

Dva dana junackog posla najvise oko same pripreme koju sam stvarno temeljno odradio,ovo sa predhodnih slika je bio pocetak smirglanja.. Evo obecanih slika da cujem komentare,zamenjeni i srafovi i dosta moticica a neke su samo okrenute...

Nije bio neki dan za slikanje lila je kisa ceo dan pa sam morao da zavrsim radove ovde gde je i slikan spremac....

91vy3.jpg

U6GZX.jpg

JBndD.jpg

sC9Ez.jpg

Da cujem sta mislite kako je ispalo??? :bravo:

svaka cast ciro!:bravo:

Hvala puno svima... :ppozdrav: Kad budem spremao novi projekat za farbanje bicete obavesteni i naravno bice slika... Ofarbao sam jedan IMT 539 steta sto nisam slikao... :sjasi:

Nazad
Vrh