Lala iz Banata
Član
Agromerkur je fiksni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
2575e plus 75 evra da mi dovezu do kuce, 300 km sam od njih, samo mi se malo nesvidja sto mora da se uplati sav novac unapred, nadam se da su posteni i da ce ispostovati dogovoreno.Koliko si ga platio?
ne brini se , posteni su a plus se ubijaju od posla ,sumnjam da bi to sebi dozvolili!!!2575e plus 75 evra da mi dovezu do kuce, 300 km sam od njih, samo mi se malo nesvidja sto mora da se uplati sav novac unapred, nadam se da su posteni i da ce ispostovati dogovoreno.
Moj spremac je u transportu 4,5m, pa to je kao 142 heder.
a dolazi kod nas jeda lik iz Ilandze sa 12rednom majevicom ne sklopivom, pa nista!! a ne 3,2m pravite strasno!
2575e plus 75 evra da mi dovezu do kuce, 300 km sam od njih, samo mi se malo nesvidja sto mora da se uplati sav novac unapred, nadam se da su posteni i da ce ispostovati dogovoreno.
Ma ko brine samo opusteno, bez obzira, ovo je moj skroman doprinos. a ja mislio da ce propasti...Ne brini, imaju ti para dosta i bez tvoje donacije.