Setvospremači

ja imam taj belocrkvanski i mogu ti reci da su dobri,ja radim sa njim vec 15 godina i jos nigde nije pukao niti se iskrivio,jedino je mana sto imaj jedan red rotora.

Ja imam S opruge italijanske Bianchi na mom setvospremaču Kongskilde 4.2 m,kupljeni u Agrol Temerin.Za deset godina još ni jedna nije pukla ni na krajevima,i sad mi je u planu ove sezone da okrenem koplja prvi put.:ppozdrav:

Pošto su te S opruge?Ustvari mene interesuje gde su naj jeftinije ,a da prodavac šalje nekom kurirskom službom.Trebaju mi za onaj spremač što širim.

Ja sam se iznenadio pre deset godina bili su jeftiniji ovde u prodavnici nego na vašaru,kojekakvi bez žiga i kod kojekakvih kovača.I ako me sećanje ne vara,a ne vara dobio sam na 40 komada 2 gratis.:ppozdrav:

Pošto su te S opruge?Ustvari mene interesuje gde su naj jeftinije ,a da prodavac šalje nekom kurirskom službom.Trebaju mi za onaj spremač što širim.

Prošle nedelje mi stigle iz Termometala, 940,00 dinara komplet: opruga, motičica, nosač opruge, vijak sa maticom za motičicu, vijak sa maticom za oprugu. Na opruzi žig "Made in Italy".

Meni treba setvospremac za traktor od 60 konja,koji mi preporucujete i koliko bi kostao nov ili polovan.

Naručio S opruge standardne iz Plamena Bečej.Cena 700din/kom sa PDV-om.Veličina standardna ,bez radnog organa, sa pločicom i šrafom za stezanje na ram setvospremača.

ja imam radne organe oko 30kom skoro novi,koplje standardno (bez S opruge naravno),stavljao sam sape pa ove mi ne trebaju mi,pa ako nekog interesuje nek se javi

Poslednja izmena:
Zna li neko koliko kostaju sape ili kako ih vec zovete hteo bi da izbacim koplja i stavim sape na moj spremac.. Pa me zanima ko je skoro menjao pa zna cenu???? Hvala..

Pa za obična koplja znam da su 100din/kom bez šrafića.Za pačije šape ne znam mada i njih ima u više veličina.

Pa sad kako da ja znam koju velicinu da stavim na moj spremac??? Stavio bi to sad pred pripremu za setvu jer i tako bi morao da menjam koplja,a do sad nisam smeo da stavim sape jer bi to Rakovici bilo previse sad posto sam uzeo 820 stavio bi na svaku oprugu sapu. Koliko je to dobro??? Neki mi pricaju da je posle spremac za neverovati koliko se tesko vuce???? :sta: Kao da bi bio veliki zalogaj i za 820??? I ako je 2.90 ili lupaju samo???

Patka nema sape,i to nisu sape nego "pacije noge".....moj ti je savet da stavis opet koplja,lepse radi,ne kaisa kad je mokro,manje vadi mokru zemlju napolje.

Ja vukao 2.8m sa običnim radnim organima sa 65KS po bas ekstremnom brdu, sa 820 da mu staviš sve pačije noge opet ima da ide samo tako, još na ravnom!!

Pa neznam sad sam bas u dilemi sta da uradim.. Ja vec imam na spremacu jedan red tih pacijih nogu... Ili da stavim opet koplja a da ostane samo onaj jedan red pacijih nogu????

Meni treba setvospremac za traktor od 60 konja,koji mi preporucujete i koliko bi kostao nov ili polovan.

Zavisi od terena (brdo ili ravnica), tipa zemljišta kao i samog traktora (ima li prednju vuču ili ne). Sa 2.5m bi bio potaman u svim uslovima. Kod mene u selu lik sa Zetor 3320 (51KS, samo zadnji pogon) vuče spremač od 3m i jednim rotorom, i uzbrdo i nizbrdo (a ima brda dosta). Nazad nove gume, motoru duša izlazi kroz auspuh i vuče, pitanje je samo dokle.

ja imam radne organe oko 30kom skoro novi,koplje standardno (bez S opruge naravno),stavljao sam sape pa ove mi ne trebaju mi,pa ako nekog interesuje nek se javi

Posto sam pravio od dva spremaca jedan a jedan je imao koplja a jedan pacie noge sad mi fale koplja jer hocu na celom da budu koplja, posto sam cuo da pacie noge jako izvlace vlagu. Daj neki telefon (moze i slika) da trgujemo.

Nazad
Vrh