JovicBojan
Član
ja imam taj belocrkvanski i mogu ti reci da su dobri,ja radim sa njim vec 15 godina i jos nigde nije pukao niti se iskrivio,jedino je mana sto imaj jedan red rotora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam ga ja i dobar je ali je IMTov bolji samo zbog freze. Koliko je IMTov sa dve freza bolji od onog sa jednom toliko je ovaj sa jednom frezom bolji od belocrkvanjskog setvospremaca.Neznam da li ga ima neko sa foruma.
Pošto su te S opruge?Ustvari mene interesuje gde su naj jeftinije ,a da prodavac šalje nekom kurirskom službom.Trebaju mi za onaj spremač što širim.
Procitajte nekoliko srtanica u nazad,nije sramota citati !!Meni treba setvospremac za traktor od 60 konja,koji mi preporucujete i koliko bi kostao nov ili polovan.
drustvo vase misljenje o agromerkurovim setvospremacima,konkretno 3,20.POZDRAV
Meni treba setvospremac za traktor od 60 konja,koji mi preporucujete i koliko bi kostao nov ili polovan.
ja imam radne organe oko 30kom skoro novi,koplje standardno (bez S opruge naravno),stavljao sam sape pa ove mi ne trebaju mi,pa ako nekog interesuje nek se javi