savato
Član
Meni bi trebalo nesto ovako,sta mislite o ovom spremacu...Imam skoro isti IMT FOP 2,5 sa duplim rotorima i tockovima,ovom samo tockovi fale...Meni treba 2,90 ovaj lepo izgleda http://www.polovniautomobili.com/oglas2900820/imt_konskilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam odlucio da pravim spremac od 5,5 m. Konsum mi izgleda najbolje. Ima jedan u selu, nema nigde pukotine na njemu, a uradio je dosta i teran je kao da su ga ukrali Da li je neko imao problema sa ovim spremacem?
Meni licno se ne svidjaju rotori zicani jer imam jedan takav kada je grudavije ili uleti neka cigla hoce da pukne zica ja sam se namijenjo nekoliko komada prvi godina bijo je ok. posle sve vise su pucale konstrukcija lijepo mu izgleda te pare vrijediMeni bi trebalo nesto ovako,sta mislite o ovom spremacu...Imam skoro isti IMT FOP 2,5 sa duplim rotorima i tockovima,ovom samo tockovi fale...Meni treba 2,90 ovaj lepo izgleda http://www.polovniautomobili.com/oglas2900820/imt_konskilde
Slikaj kad stignes i postavi...Ja imam da prodam konskild od 2,9 m. Ako nekom treba mogu da ga slikam i da postavim slike.
Što volim ove što pišu o ceni i kvalitetu a nisu upoznati sa detaljima ni jednog ni drugog,nego je ovde opet na delu očigledno ljubomora,što je čovek napravio setvospremače da mogu komotno ići na sajam poljoprivrede.Treba odati čoveku priznanje a ne davati mu savete,koje on več zna ,sigurno se nije u ovako nešto upustio a da se pre toga dobro nije informisao.
Ram od ovog setvospremaca mozda i jeste od imt-a sa prepravljenim tornjem.Rotori na njemu su golo go.no a cini mi se da je to rad majstora iz Žablja a mislim i da ne gresim.Prvo opruga je slaba,drugo vertikalni flahovi koji drye sam rotor su obicna gvoždjurija a ne presovan lim kao kod imt'a i krive se,trece taj Z lim koji nosi rotore je takodje krivljen a ne presovan i ojacan kao kod imt-a i na kraju rotori-manjeg su precnika nego imt-ov sa promenjivim zicama i u malo vlaznijem hoce da se napune zemljom i guraju i te zice jesu od svetlo vucenog materijala ali pucaju samo tako i svaki dan ih treba variti.Ovo govorim jer imam 8,2m tih rotora skinutih sa spremaca i zamenjenih sa imt-ovim rotorima.Mislim da je to malo jaka cena za spremac sa takvim sran.em od rotora pozadi.Meni licno se ne svidjaju rotori zicani jer imam jedan takav kada je grudavije ili uleti neka cigla hoce da pukne zica ja sam se namijenjo nekoliko komada prvi godina bijo je ok. posle sve vise su pucale konstrukcija lijepo mu izgleda te pare vrijedi
Takodje i meni na oko izgledaju bas masivno uradjeni jedina mana su po meni flahovi na rotorima jer imam setvospremac i sa flahovima i sa zicama pozadi i neuporedivo bolji rad imaju zicani rotori,a opet mi nije jasno sto pravite katastrofu ako u sezoni pukne 10ak zica,pa to kosta cca 1400 din mozda i malo manje.Bas dobro receno!!! A za setvospermac mogu da kazem samo napred i ..