Nismo još ni čast za traktor popili a tek kada stigne setvospremač moramo taksijem ići.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kaze kupuje se FOP, tj. Vogel Noot.
Sta fali Vogel piramidi, i uopste spremacu sto se tice jacine?
Mi smo uradili sa spremacem more zemlje i ni jednu zicu nismo iskrivili,materijal na spremacu je u kvalitetu pa nije potrebno da deo ima 200kg a da na njivi puca,poseta fabrici bi ti otvorila neke horizonte u vidjenju nekih stvari bez ljujtnje,sad neko i nakovanj polomi pa kaze nije bio neki materijal.Izbor je na vama sta cete uzeti ali otidjite i obidjite pogon pa onda dajte procenu i o flahovima i o cevima nekih drugih proizvodjaca.nemoj se ljutis na mene al.......ja licno nemam nista protiv same piramide,medjutim....donji deo gde se kace poluge je i vise nego razocaravajuci,napraviti kacenje ili vucni deo za spremac od 5.7m na flahu koji je (odokativno) 12-15mm debljine i jedno 70-80mm sirine je po meni zalosno(moje misljenje),na ostalo nemam neke primedbe ovako preko slike jedino sto mi jos ide na zivce su rotori sa tim zicama koje mozes stalno ispravljati ili menjati kao na imt a to hocu da zaobidjem po svaku cenu
nema ljutnje, ovo je forum, diskutujemo ne znam da li znate kako ide princip kacenja? ta cela osovina sto se vidi na slici od napred (Okrugla, zajedno sa tim caurama zute boje) se prvo montiraju na poluge traktora i onda se natera i zakaci ceo spremac odozdo, i fiksira osiguracima,.. znaci spremac se ne drzi samo na tom krajnjem flahu, on izgleda ima funkciju samo da poluga ne spadne, a glavno kacenje je ovo iznutra.. sto po meni nije uopste slabo.. mogu sutra slikati taj deo odvojeno, mada sam siguran da razumete sta pricam... e sad to je sve teorija, prolece ce pokazati sve, kad bude krenu poslovi pa pustimo to sve u rad...