Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam narucivao u rumi na vasaru, prave ljudi po meri i kuvaju u ulju, zadovoljan sam kvalitetom.Ko pravi i prodaje drvene lezaje za mamuta ili poznatijeg rau spremaca-drljace
Moj drugar je napravio od one vasarske plastike,jer je drvene cesto menjao.Ko pravi i prodaje drvene lezaje za mamuta ili poznatijeg rau spremaca-drljace
moj rau spremac je prepravljen na kuglicaste lezajeve, mislim nista nije prepravljano samo su ubaceni ti lezajevi(zatvoreni) zaboravis na rotore jedno 500kj
,,Slabi,, pa necu te ja ubedjivati ,prelistaj malo temu nazad postavio sam slike,mislim da gresis,dobro su odradjeni cak sta vise privatnici im nisu ni do kolena jer privatnici u dva ista spremaca koriste razlicite materijale tj.one koje nabave to sam se sam uverio i par njih su osetili kako to izgleda
http://poljoinfo.com/showthread.php?208-Setvosprema%C4%8Di/page173
V.N? Pa jesu slabi su,ima jačih i kvalitetnijih od njih.... Ali ima i slabijih....
Misliš na Consum Bečej ili bivši IMT-FOP Novi Bečej-sadašnji Vogel Noot? I jedan i drugi su po meni dobar izbor,prednost bi dao CONSUMu zbog rotora što nisu žičani i malo većeg su prečnika,a kvalitet materijala je kao i kod ostalih
Danas zvao lezaj drveni oko 60 din komadNikola Z.T.R. COCIJA a vlasnik Josić Dragan tel:025827-522, 063 8323622, 063 7667675, ja sam sa njim zadovoljan. Izvinte ne reklamiram.
Sugestija? Vrati se dve stranice unazad.koliku sirinu moze traktor od 90 ks da vuce, i koju marku preporucujete. Svaka sugestija dobrodosla.