mindjušar
Član
Po drugi put pišem da moj brat sa 7506A-sa prednjom vučom radi sa 3.7m IMT-FOP,i kod mene i u Bečeju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne,bratov je kako izašao iz fabrike '85.e godine,ali ima snage zapravoKad vozite tuningovane Torpedle.
@cira 92
1 brza nije dovoljna da se dobro pripremi zemljiste za setvu. U vecini slucajeva je potreban jos jedan dodatni prohod.
Za Torpedo 75 i 3.7m no comment....
To ti je isto kao i ovo,ali je MOGUĆE@cira 92
1 brza nije dovoljna da se dobro pripremi zemljiste za setvu. U vecini slucajeva je potreban jos jedan dodatni prohod.
Za Torpedo 75 i 3.7m no comment....
proban yto 1204 juce i prekljuce sa consumom 5metara vuce ga lepo prvom brzom za 2 dana uradjeno 90lanaca potrosnja oko 3,5litara
mislio je na lanac verovatno je imao i razore pa pa je isao duplo,kod nas se za lanac racuna 1,25 kjkoliko je to kmh?
jel to na kj/3,5l? to je puno nafte...
pa to je negde oko 9-10kmh potrosnja je na lanac 57,55ari,ali skoro na svakoj njivi sam imao razor i onda sa skupljenim krilima moram da idem gore i dole da bi zatvorio razor i tu izgubim dosta vremena ali i sa tom potrosnjom sam jako zadovoljan kod mene je tezka zemlja,a i suncokretiste je bilo tvrdo ko kamenkoliko je to kmh?
jel to na kj/3,5l? to je puno nafte...
Planiram uzeti Consumov sjetvospremač za torpedo 75 bez prednje vuče pa me zanima da li bi mogao vući 2,9 ili ipak 2,5?