mindjušar
Član
Po drugi put pišem da moj brat sa 7506A-sa prednjom vučom radi sa 3.7m IMT-FOP,i kod mene i u Bečeju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne,bratov je kako izašao iz fabrike '85.e godine,ali ima snage zapravoKad vozite tuningovane Torpedle.
@cira 92
1 brza nije dovoljna da se dobro pripremi zemljiste za setvu. U vecini slucajeva je potreban jos jedan dodatni prohod.
Za Torpedo 75 i 3.7m no comment....

,ali sad moram ,da se za člana minđušara otvore paralene teme (jer ovo nije jedina tema gde on vlada materijom) ,i da on tamo bude glavni akter ,jer mu mi ostali nismo dorasli u bilo kakvoj razmeni znanja.Izvinjavam se još jednom za 

To ti je isto kao i ovo,ali je MOGUĆE@cira 92
1 brza nije dovoljna da se dobro pripremi zemljiste za setvu. U vecini slucajeva je potreban jos jedan dodatni prohod.
Za Torpedo 75 i 3.7m no comment....
proban yto 1204 juce i prekljuce sa consumom 5metara vuce ga lepo prvom brzom za 2 dana uradjeno 90lanaca potrosnja oko 3,5litara
mislio je na lanac verovatno je imao i razore pa pa je isao duplo,kod nas se za lanac racuna 1,25 kjkoliko je to kmh?
jel to na kj/3,5l? to je puno nafte...
pa to je negde oko 9-10kmh potrosnja je na lanac 57,55ari,ali skoro na svakoj njivi sam imao razor i onda sa skupljenim krilima moram da idem gore i dole da bi zatvorio razor i tu izgubim dosta vremena ali i sa tom potrosnjom sam jako zadovoljan kod mene je tezka zemlja,a i suncokretiste je bilo tvrdo ko kamenkoliko je to kmh?
jel to na kj/3,5l? to je puno nafte...
Planiram uzeti Consumov sjetvospremač za torpedo 75 bez prednje vuče pa me zanima da li bi mogao vući 2,9 ili ipak 2,5?