Srdjan Žorž
Član
Normalno da ne,to je glupost pa sad na internetu mozes sve proveriti cije je sta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
stvarno su jako odradjeni, jedino koliko sa slike mogu da vidim da je kruta veza (bez opruga) na nosacu rotoraOvo neka prevara ili ? Nikad nisam cuo da ima amazone setvospremac
http://www.mojauto.rs/polovni-tarktori/853842_AMAZONE_2011_god
Kod nas znam jednog 952 sa ravnim mostom, radi se Consumovim 3.2m a vlasnik kaze da bi mogao i 3.6 bez broblema.
Slobodno 4m,preko toga mu je vec mnogoajde molim za pomoc u istoj sam sosu, rus 1025 ravan most ravne opruge conset . imam vec i predracun pa nikako da se resim 3.6 metara ili nesto siri???
4 metra bez problema sa 41 s oprugom.ajde molim za pomoc u istoj sam sosu, rus 1025 ravan most ravne opruge conset . imam vec i predracun pa nikako da se resim 3.6 metara ili nesto siri???
p.s. poznanik iz mesta kaze za nasu zemlju (cernozljem) 3.6 m maximum sto ce valjati!?
5m sa 51 oprugomKoliko opruga, a ne koliko metara. Mozes ti i 10 m da kupis, ali da ima 35-40 opruga pa ce ti traktor vuci.
Konshilde propisuje razmak od 8 do 15 cm , pa vi birajte sta vam odgovara.
ajde molim za pomoc u istoj sam sosu, rus 1025 ravan most ravne opruge conset . imam vec i predracun pa nikako da se resim 3.6 metara ili nesto siri???
p.s. poznanik iz mesta kaze za nasu zemlju (cernozljem) 3.6 m maximum sto ce valjati!?