Itekako ram moze da bude premasivan !!Рам никад није претерано масиван а опруга се исправи од силе трактора и тежине земље а не од тежине рама.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Itekako ram moze da bude premasivan !!Рам никад није претерано масиван а опруга се исправи од силе трактора и тежине земље а не од тежине рама.
Све је претешко кад ниси кадар. (мислим на трактор)Itekako ram moze da bude premasivan !!
Covece hidraulik nosi ram i opruge su normalnije u radu nego kad ga ostavim otkacenog,a zasto...imas pisano pa procitaj a ako te mrzi...Све је претешко кад ниси кадар. (мислим на трактор)
Рам опругама не може ништа као што ни приколица не може ништа гибњевима све док се не оптерети тј. натовари.Covece hidraulik nosi ram i opruge su normalnije u radu nego kad ga ostavim otkacenog,a zasto...imas pisano pa procitaj a ako te mrzi...
Опруге се нису исправиле у дворишту него на њиви тако да му потпорне ноге не помажу.O jbt izgleda da si ti iz price 1m i 1mm...
Sta mislis kad bi na sasiju zmajevke ubacio gibnjeve speditera... o tome ti pricam !!!
Ја знам јер је мој спремач старији од Вас а ја сам га купио новог и још увек има по неку опругу из тог доба, а нарадио се "млого".Vi znate de su se ispravile opruge....
novi su preskupi, a polovni su svi mali tockovi od malih spremaca, kada bi ih stavio tonuli bi u zemlju... ako ih nadjes postavi da pogledamo, mozda je covek lepo uradio...