miroslav k
Član
nema potrebe sedeti na stolici, sve ce se to pokazati u radu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dali ste vi sedeli na stolicu kada ste zvali za regent? ili po vama to nije veliki novac koi ste dali?
polako sa to silno gvozdje, moguce da si u pravu. Ali jeste ideja da se razmisljanjei
primetio sam da se ovaj izraz odomaćio u našem rečniku pa bih da pitam :
od kad patke imaju šape a ne noge
Izraz je skroz bez veze.
---------- Poruka napisana u 17:32 ---------- Prethodna poruka je at 17:23 ----------
I mene zanima takav sistem samo što ću ja pojesti rotor ako na njihov sajtu ima i jedan model (bilo mali ili veliki) da se šteluje hidrauluički.
I ova slika što si postavio pokazuje da se daska koja se vidi ispod rotora spušta hidraulički a ne rotor.
Nije kupljen Regent zbog nekog dokazivanja nego iz razloga sto mi je bila potrebana kvalitetna, sigurna i izdrzljiva prikljucna masina sa kojom se necu svaki dan vracati kuci da je popravljam. Domaci proizvodjaci to ne mogu pruziti pa je zato kupljen malo skuplji strani setvospremac/germinator.
Malo je offtopic!Masina je odlicna nema greske i trebalo bi da je kvalitetna!!!
Ali evo primer sto to mozda i ne dokazuje da mora da je tako. Drugari uzeli novi gerinhof adapter i nakon 50 jutara pokosenih otisao lezaj na jednoj bateriji( slikas deo, saljes sliku za nemacku, cekas odgovor,pa onda dodje servis da to resi), naravno nisu oni to cekali, nemas vremena.Rastavili sami, zamenili lezaj i picili dalje. Ali video sam u njima razocarenje tolike pare, marka,novo kad ono eto desilo se. Tako da....
izvinite ako je ovo malo
Da da ,tačno tako,nego mene zanima kako najprostije namontirati klip da pomoću njeg šteluješ (pokrećeš) rotoreSta vam tu nije jasno, taj klip po meni regulise visinu daske, kad se pocne gusiti da ga moze dici gore
E pa nemislis dobro..Za setvospremac mislim da bi trebalo da ide bar 15cm u zemlju.
Tacno je da su se pojeli spicevi,jos malo pa se poravnjali sa oprugom.
Diklofen meni nije cilj uraditi nesto da samo povrsno izgleda lepo,nego da to bude kvalitetno...Za setvospremac mislim da bi trebalo da ide bar 15cm u zemlju.
Moj sjetvospremac RAU maribor se ne moze spustiti dublje od 10cm u zemlju. jednostavno navoj koji podize valjke dodje do kraja i nema dalje...