miroslav k
Član
3.6 Huđik ili conset, opruge po željiU planu mi je kupovina setvospremaca. Kojeg proizvodjaca, koje sirine i sa kojim oprugama mi preporucujete za Kejsa 105 ks. Svaki odgovor je dobrodosao.
Unapred hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
3.6 Huđik ili conset, opruge po željiU planu mi je kupovina setvospremaca. Kojeg proizvodjaca, koje sirine i sa kojim oprugama mi preporucujete za Kejsa 105 ks. Svaki odgovor je dobrodosao.
Unapred hvala.
Hajde pokusacu ovih dana da odem i slikam masinuMoze li neka slika? jer su skinili prednji red S opruga zbog monzaze prednjeg rotora?
Bio sam danas u Tanjiraca komerc u Ceneju.
Izasao zadovoljan ovim sto sam video. Setvospremac cu najveovatnije uzeti od njih jer ono sto sam ja video odgovara nekim mojim kriterijumima.
Bas tako,drugar ima 105ks traktor i 3.8m spremac odlicna kombinacija.105 ks -3,6m da se igra
-4m puna kapa a da posao valja
Moje skromno misljenje i iskustvo...
iMilsim da će mi 4m sa pačijim šapama od 115mm biti taman za Kinezovih 90 ks.
I mene zanima takav sistem samo što ću ja pojesti rotor ako na njihov sajtu ima i jedan model (bilo mali ili veliki) da se šteluje hidrauluički.To je na tom manjem modelu, na vecim modelima od 6 m stelovanje je preko rotora kao na slici gore
@Bale........Vaderstad ima jako kvalitetne prikljucne masine ( da ne kazem najkvalitetnije ali tu su negde ) ali ako se zove za cenu OBAVEZNO TREBA SESTI pre razgovora