miroslav k
Član
a jer ima neko iskustvo sa tim prednjim rotorom? jer on spusten skroz do kraja ili je malo u luftu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav,planiram da kupim setvospremač,nikada nisam radio sa njim,sredjujem tanjiračom i velikom drljačom,imam Rakovicu 65,zanima me koji bi setvospremač bio najbolji za nju?
Znaci da ja sa Rakovicom ne bih mogao sa 2,9 m,jer su veliki nagibi u njivama,kod nas ih niko ne koristi pa ne znam.ne slazem se sa clanom "mindjušar" jer iz iskustva imam 577 sa imt 2.9 i kad se spusti malo dublje ima sta da radi, ali kako hoces, najbolje pozajmi i ako ti se ne svđa lako ces se odluciti, uzmi 2.9 i lako ces skinuti nekoliko S opruga
577 i rakovica 65 isti motorne slazem se sa clanom "mindjušar" jer iz iskustva imam 577 sa imt 2.9 i kad se spusti malo dublje ima sta da radi, ali kako hoces, najbolje pozajmi i ako ti se ne svđa lako ces se odluciti, uzmi 2.9 i lako ces skinuti nekoliko S opruga
Pozdrav,koji proizvodjač je najboji po vašem mišljenju?Puno je 2.9. Ja moj vucem sa 560 te sirine sa daskom i rotorima, o drugoj brzoj mogu samo da sanjam, odmah ga ugusi. To je spremac za 577, za rakovicu 2.5 i da radi kako treba.
IMT 577 I Rakovica 76 imaju isti motor a ne 65577 i rakovica 65 isti motor
577 i rakovica 65 isti motor