steva 1984
Član
Odg: Setvospremači
Stajer bi ga nosio bez problema bas sam jesenas dizao na leru plug gasner 4 + jer je na drugarovom fiatu 140 ks. crkla pumpa za hidrauliku moze on preko 6000 kg da dize
Ruja ce ga dizati vozicu ga sa duplim nece on biti tako velik do 3,5 metra kad moze jedan u selu sa kinezom od 80 ks 4 metara da nosi neki tuc od setvoapremaca,komsija sa 920 3,6 ili 3,7 neznam tacno a ovaj je moj lagan zato i hocu imt jer je lagan da kupim mali 2,20 i spojimpanonstib je napisao(la):Gospodine @steva 1984steva 1984 je napisao(la):Pa moj je imt i hocu da izvedem duple paker valjke samo mi treba onaj odstojnik da navarim na cetvrtastu cev gde se kace valjci pa ......
Kada ovo napravite pozovite me da vidim sa čime ćete Vi ovo da podignete jer za to neće biti dovoljan ni Vaš Steyr traktor.
Gospodo, dok sam ja studirao, a i nakon studija to se zvalo brisači tragova i ima raznih izvedbi!
Stajer bi ga nosio bez problema bas sam jesenas dizao na leru plug gasner 4 + jer je na drugarovom fiatu 140 ks. crkla pumpa za hidrauliku moze on preko 6000 kg da dize