igordulic
Član
Odg: Setvospremači
pa toga za 300e komplet setvospremac??
pa toga za 300e komplet setvospremac??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a brate ja pisem o novim rotorima,ko je tu lud,necu kupovati polovne,ti mi se ubacujes sa pricom kako je to puno para a ti kupio stari setvospremac,to je sve oke sto si ti nasao tako povoljno ali nmg se ja osloniti na polovnu stvar jer mi treba odma ili npr za 10 dana.North ARMY je napisao(la):Covece jel ne kapiras da sam ga ja kupio i nije vise na prodaju,uzmi oglase naces i ti nesto.
Lala iz Banata je napisao(la):Podizaci ili razbijaci tragova. Trazim i ja da ih kupim, al nema ih nigde.
Gospodine @steva 1984steva 1984 je napisao(la):Pa moj je imt i hocu da izvedem duple paker valjke samo mi treba onaj odstojnik da navarim na cetvrtastu cev gde se kace valjci pa ......
Jeste moj polovan ali mi daj radnju koju on ne moze obaviti u odnosu na nov i po cemu je nov bolji ?? S opruge k'o S opruge,valjke ima duple i ram jaci od mnogih novih.I moj je spreman za rad samo sam ga zbog farbanja rastavio.igordulic je napisao(la):a brate ja pisem o novim rotorima,ko je tu lud,necu kupovati polovne,ti mi se ubacujes sa pricom kako je to puno para a ti kupio stari setvospremac,to je sve oke sto si ti nasao tako povoljno ali nmg se ja osloniti na polovnu stvar jer mi treba odma ili npr za 10 dana.
onaj na slici ima u Sirigu, bar je bilo kad sam ja gledao,Lala iz Banata je napisao(la):Podizaci ili razbijaci tragova. Trazim i ja da ih kupim, al nema ih nigde.