paorpaor
Član
Odg: Setvospremači
A to onda znaci da ko ima obtrac treba da se teleportuje na drugi kraj njive.
A to onda znaci da ko ima obtrac treba da se teleportuje na drugi kraj njive.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
techa je napisao(la):Obevezno niz oranje, kako je orano tako i spremac ide. Ako ides kontra vadis mnogo vise mase koja je zaorana.
Bice za par dana, kad donesem setvospremac i malo da se vreme smiri inace, to su delovi slovenackog, i tako cu da navarim na krila IMT-fop od 3,7mmiroslav78 je napisao(la):e super ti je to prsirenje.... obavezno slikaj i dalje da vidimo kako si radio, mozda cu i ja to da uradim.
Zahvat je 4 metra.Traktor je BELARUS 1025 (105 KS).Marka je Agro S Vojka.Cena je 2000 euraSaleCar je napisao(la):@ milanv
Koji je zahvat...? I sa kojim traktorom ces ga vuci...?
Ciji je, koja je cena bila....?
lep spremac a nije skup koliko si ga cekao,da li imaju na lageru?milanv je napisao(la):Zahvat je 4 metra.Traktor je BELARUS 1025 (105 KS).Marka je Agro S Vojka.Cena je 2000 euraSaleCar je napisao(la):@ milanv
Cekao sam dva meseca,neverujem da ima na lageru.vlada77 je napisao(la):lep spremac a nije skup koliko si ga cekao,da li imaju na lageru?milanv je napisao(la):Zahvat je 4 metra.Traktor je BELARUS 1025 (105 KS).Marka je Agro S Vojka.Cena je 2000 euraSaleCar je napisao(la):@ milanv
Moze a i ne moraRakin je napisao(la):Imam jedno pitanje,mada neverujem da je vezano sa temom ,Kada se kupuje polovan setvospremac dali se pravi kupoprodajni ugovor?Sutra nameravam da kupim spremac 2.90 pa pitam