leka
Član
Odg: Setvospremači
ovaj case potseca na yto
ovaj case potseca na yto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lala iz Banata je napisao(la):Normalna za transport, slicovana za rad.
koliko traktor ima snageRatko je napisao(la):kojom brzinom vucete setvospremac
Kasapin je napisao(la):ja idem i 16kmh,uzeo sam pre 10dana setvospremac od 5m i zamenio rusa 105cu za VOLVOA BM 814 turbo,mecka motor 170ks i sad ovaj peva,ovaj sad ima i pacije sape samoostrece pa sece zemlju i put i korov ma sve radi,ja prezadovoljan
i sto se opruga tice najbolje su klasicne S opruge sa pacijim nogama samoostrecim ,to cupa i kida sve i nepuca nikad,a ove ravne jos nisam video u radu,to verovatno radi kao obicna drljaca
Stavi u fiksnu rupu, i na toplingu i valjcima namesti dubinu, i nosi ceo setvospremac na valjcima, i spusti polugu hidraulika do kraja. Topling i valjci ce odrzavati dubinu a valjci ce dobro sitniti i praviti rastresit pokrivac na setvenu posteljicu.miroslav k je napisao(la):pa sad kako? nisam dobio odgovor.
ja sam radio na slicovanoj rupi a kako ide traktor po neravninama non stop bolcna toplinga udara cas u jednu a cas u drugu strani šlic rupe, pa nakraju spustio hidraulik skroz do kraja i islo je, zato nevidim bas prednost one šlicovane rupe
cicimoric je napisao(la):Kasapin je napisao(la):ja idem i 16kmh,uzeo sam pre 10dana setvospremac od 5m i zamenio rusa 105cu za VOLVOA BM 814 turbo,mecka motor 170ks i sad ovaj peva,ovaj sad ima i pacije sape samoostrece pa sece zemlju i put i korov ma sve radi,ja prezadovoljan
i sto se opruga tice najbolje su klasicne S opruge sa pacijim nogama samoostrecim ,to cupa i kida sve i nepuca nikad,a ove ravne jos nisam video u radu,to verovatno radi kao obicna drljaca
reci mi u kojoj brzini vozis sa volvoom?
elvis je napisao(la):veliki pozdrav svim težacima i paorima.može li se nabaviti imt 2.20 ili 1.90 sa duplim rotorima i točkovima za 400 evra?još jednom srdačan pozdrav