Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To si u pravu hoce i zbog termostata da naduva creva.dicki je napisao(la):Crevke za vodu,kad motor radi mogu biti tvrda i kod ne ispravnog termosrata.
mityoo je napisao(la):Jesili to stavio ventile od 60 stepeni? Ili slika vara? Planiras da stavis turbo?kloki je napisao(la):konacno gotova glava.
Ako nije stavio cobest dihtung sigurno je produvao.Imao sam isti problem.gagi je napisao(la):prijatelju na 577 izbacuje vodu na prelivno crevo od hladnjaka menjao je i cep i isto izbaci oko pet litara na dan u oranju meni nije jasno zasto ako neko zna sta je razlog
Od majstora koji je meni radio glavu od ursusa kad sam radio generalnu! A i moj je 60 stepeni i nema turbo, to moze tako da ide.... moj je bio fabricki sa 60 stepeni....meshter je napisao(la):Interesuje me odakle je taj podatak da je kod ursusa sa turbom ugao ventila 60 stepeni.U ovim podacima koje imam pise da je ugao ventila 45 stepeni i sa turbom i bez njega.
mityoo je napisao(la):Za bez turba je svejedno ali ako stavis turbo onda navodno nevalja 45 stepeni... Ovaj od 60 navodno ima malo losiji protok ali bolje zatvara... Tako su mi objasnjavali...